Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - Advil mentes szép napot!
2012. március 24.
A mai nappal megkezdi cspatunk a rájátszás küzdelmeit. Az ellenfél a Ferencváros csapata lesz, ami nem lesz egy könnyű összecsapás. Mondhatnám úgy a gyengébbek vegyenek be Advilt, ha nem bírják! Horváth Zsófi viszont bírja és soraiból az is kiderül mire várhat a Fradi ma este!

Megérkeztünk a bajnokság utolsó szakaszához. Még leírva is hihetetlennek tűnik, hogy egy újabb alapszakasz van mögöttünk és már csak a rájátszás van hátra az idei szezonból. Ilyenkor fut át mindig az ember agyán, hogy hiszen még csak most jöttünk be a parkerdei futásból az alapozásnál….és mégsem. :)

Az alapszakasz negyedik helyét megszerezve, pályaelőnnyel, azaz hazai pályán kezdhetjük ezt a kört, az ötödik csapat ellen, aki jelen esetben a Ferencváros. Szezon közben is az egyik legfontosabb összecsapásaink voltak azok a meccsek, amit a zöld-fehérek ellen játszottunk és most talán még feljebb értékelődnek ezek a meccsek, hiszen ahhoz, hogy a minimális 4. helyezést elérjük a bajnokságban, ahhoz kétszer győznünk kell ellenük!

A mérkőzésről szerintem nem lehet nagy titkokat elárulni. Úgy gondolom a két csapat nagyon is jól ismeri egymást és biztos vagyok benne, hogy most, az edzők mindkét oldalon még pluszban felkészítették csapataikat az „ellenből”. Fontos lesz a fegyelmezett, pontos, türelmes játék részünkről és hogy agresszívan játszunk, megküzdve minden szabad labdáért. Őszintén hiszem, hogy tudnunk kell legyőzni a Fradit itthon is és idegenben is, és azt hiszem ezt már bizonyítottuk is idén!

A múlt heti Magyar Kupa után hétfőn délután találkozott először a csapat, hogy elkezdje a mérkőzésre a heti felkészülést. A héten kevesebb volt a fizikális edzés, de azért volt lábmunkából is, kondiból is az első napokban (csak ha valaki aggódna, hogy nem találkozhattunk kedvenc bójáinkkal és ez törést okozna :) ). Szerdán az edzőmérkőzésen már próbáltunk gyakorolni pár dolgot, amit használni szeretnénk a szombati meccsen. Igyekeztünk váltogatni a taktikákat és a fiúk is segédkeztek ebben. Sajnos az utolsó edzésünk a Munka csarnokban volt, de ez nem jelenthet semmiféle negatívumot, hiszen addigra már túl voltunk a dobóedzésen és a leglényegesebb taktikai gyakorlásokon.

Tehát akkor itt az első mérkőzés. A cél egyértelmű! Várunk mindenkit szeretettel a Sportcsarnokba ¾ 5re, hogy együtt harcolhassuk ki a győzelmet! Ne feledjük, hogy a mai napon ismét dupla meccset játszunk a fiú csapattal, tehát két mérkőzésen lehet bíztatni a kék-fehér gárdákat! Azaz javítanom kell, hisz a hétvégén sokkal több zalaegerszegi csapat játszik, mert az utánpótlásban is fordulók vannak! A fiú U23-as csapatra, akik mindig segítségünkre vannak az edzőmeccseken, egy nagyon fontos mérkőzés vár, remélem, talán mi is segítünk kicsit nekik és behúzzák ezt a mai meccset! :)

És itt kicsit szeretnék visszakanyarodni az előző hétvégére, mert nem szeretnék elfeledkezni a MK döntőről! Nagy dolognak tartom….két dolgot is! :) Az első, hogy csapatkapitányunkat beválasztották a torna All Star csapatába, ami tényleg úgy gondolom, hogy nagyon jó dolog és itt szerettem volna erről megemlékezni! Gratuláció!!! :)

A másik, hogy nagyon jó érzés, hogy kicsiny szurkolótábor is elkísért minket a két napos eseményre, Győrbe! Ki a csapattal együtt, ki külön kocsival és voltak olyanok is akik vonatoztak, hogy megnézhessenek minket és hogy teli torokból kiabálva szurkoljanak nekünk! A csapat nevében is szeretném ezt itt külön megköszönni mindenkinek!!! :)

És akkor vissza a jelenbe! Találkozzunk ma is! Hajrá, Zalaegerszeg! :)

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófi / Jóna István

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#7 Csalló Jázmin
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#11 Kocsárdi Réka
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg