Hmmmm!Ezek is mi vagyunk! - A cél a legjobb négy!
2012. március 28.
Ma este az FTC csarnokban folytatódik az öldöklő párharc a Fradi ellen. Sok idő nem volt a regenerálódásra és ez Horváth Zsófi soraiból is kisejlik!

Már itt is a második mérkőzés a rájátszás első köréből. Még szinte meg sem száradt a szennyes (természetesen kimosott szerelésről van szó :) ), de már indulunk is a következő meccsre!

Az első meccset, bár nem hatalmas különbséggel, de szerencsére győzelemmel zártuk, így 1-0-ra mi vezetünk a 2 győzelemig tartó párharcban. Természetesen most nem hazai pályán játszunk, hanem idegenben kell a parkettra lépni. Tehát  a fővárosba utazunk a Fradi otthonába és nem titkolt szándékunk, hogy itt be is fejezzük ezt a kört! Biztos vagyok benne, hogy ellenfelünk mindent megtesz majd, hogy ez ne így legyen, és mindenáron megpróbálja megnehezíteni a dolgunkat a pályán! Az előny szerencsére nálunk van, de mindenféleképpen teljes koncentrációval kell játszanunk, 40 percig!

A rövid idő eltelte miatt, most nem a fizikális edzéseken volt a hangsúly. Ilyenkor inkább dobás, taktika és az előző meccseken tapasztaltak átbeszélése és gyakorlása a fontos. Biztos vagyok benne, hogy mindkét csapat edzője újranézte a szombati meccset és igyekezett még jobban elemezni az ellenfelet, mint amit eddig is megtett. Ilyen összecsapásokon minden apróság számíthat és fontos lehet, hogy milyen plusz információk jutnak el a csapatokhoz!

Ezek szellemében kell nekünk szerdán a zöld-fehérek otthonában kimennünk a pályára! Az előny nálunk és a szezon közbeni meccsek is azt igazolják, hogy tudunk nyerni a Ferencváros ellen, bárhol. Természetesen nem szabad közel sem félvállról venni a mérkőzést! Kemény meccsre számítok, biztos vagyok benne, hogy fizikális meccs lesz és ezért fontos lesz, hogy mindent nagy koncentrációval hajtsunk végre!

A cél ismét adott és ezzel a győzelemmel bebiztosíthatnánk magunk a bajnokság legjobb 4 csapata közé! Szerdán tehát este 6kor, a FTC csarnokban! Várunk mindenkit szeretettel és persze a szurkolást mindenhonnan! :) És ugyan a fiú csak „félútig” mennek, de ne feledkezzünk meg róluk sem!

Hajrá, kék-fehérek!

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófi /Jóna István

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
#30 Péterfi Anna
#13 Ács Alexandra
#21 Jagodics Lilla
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg