Hmmmm! Ezek is mi vagyunk! -Blog - a második hmmm.
2011. október 08.
Sikeresnek bizonyult csapatunk blogja és mivel a puding próbája az evés, máris itt a folytatás. Újabb velős gondolatok egy játékos szemével.

Eljött a harmadik forduló is a bajnokságban. Most itt az elején elég sűrű a program, de jövő héttől áttérünk a heti egy meccses ritmusra. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a szezonkezdés úgy sikerült, ahogy azt szerettem/szerettük volna, de mindezek ellenére szerencsére két győzelemmel állunk. A nyitó meccsünkön, nagy energiával „ugrottunk fejest” a szezonba, de sajnos hamar elvesztettük ennek a fonalnak a végét és egy bátor, jól küzdő BSE ellen játszottunk egy nyögvenyelős meccset. Ez nem hozta meg a lendületünket és sajnos ezt az ütemtelen, nem túl látványos (finoman próbáltam fogalmazni) játékot hoztuk a hazai nyitó meccsen, a Cegléd fiatal csapata ellen is.

De mint mondtam, két győzelem és ez nagyon fontos! Csak arra tudok gondolni, hogy tudunk mi ennél sokat jobbat is! Ráadásul látták is többen, nem csak mendemonda, hiszen a felkészülési meccseken megmutattuk. Tehát jönni fog és remélem, akik kint voltak a meccseken hiszik is, mert szükségünk van a lelkes kis szurkolótáborunkra, sőt ilyenkor lehet még inkább!

Ma Pestre utazunk ismét és bízom benne, hogy újra önmagunk leszünk és kemény, agresszív játékkal tudunk egy jó meccset játszani a BEAC csapatával. Nem lesz könnyű, sosem volt, emlékszem játszottunk ott nyögvenyelős meccseket már. Amikor például Bencze Tamást 2 technikai után kivezették a teremből. Reméljük, holnap hasonló incidensek nem történnek, de egy biztos a „Bogdánfy Pokolban” kemény meló vár minket!

Természetesen a fenti név nem az én kis agyam szüleménye és nem egy negatív jelző, hanem egy kedves „beac-os” ismerősöm „találmánya”, amivel minden BEAC meccsem előtt előrukkol és „lelki nyomást” gyakorol rám! Ismét személyes sztori, de én anno 1993-ban a BEAC pályáján ismerkedtem meg a kosárlabdával és ott szerettem meg a sportágat és maradtam is a feket-fehér csapatnál 18 éves koromig! Valószínű van olyan lány most a csapatban, aki még kevesebb meccset játszottak abban a csarnokban, mint én .

De ne csak rólam, a csapatról is egy kicsit. Ismét több szintéren léptünk fel a héten. Sokoldalú csapatunk megmutatta magát az uszodában is és a kisiskolások mellett egész jól mutattunk a vízben, de azt hiszem azért a sportágváltásnak még nincs itt az ideje! Ámde a kosárlabdában fontos szerepet játszó erőnlét is előtérbe került a csütörtöki napon, amikor Virut és lakását költöztette a csapat egy része. Félreértés ne essék, ez nem kötelező program volt, de aki tehette ott volt! Csak mosolyogva jegyzem meg, hogy fogdosták is a bicepszüket a lányok a mai reggeli edzésen. De minden a helyén, erősek vagyunk és ügyesek….egy kis csapatépítő program meg sosem árt!

Ezzel a gondolattal zárom soraim és remélem holnap azért gondolatban sokan velünk lesznek! Ez egy jó hangolás lehet a férfi meccsre is, hiszen a ZTE  KK csapata is elkezdi a szezont, ráadásul hazai pályán! Sok szurkolót és hajrá, Fiúk! Na és persze hajrá, Lányok!

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófia / Jóna István

Következő mérkőzés
Törekvés SE
Törekvés SE
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. 05. 11. 14:00

Kocsis Sándor Sportközpont

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
78
::
:
Törekvés SE
65
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#10 Horváth Fruzsina
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#21 Jagodics Lilla
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg