Hmmmm! Ezek is mi vagyunk! - Veretlenek küzdelme a "halászlé hazájában"
2011. október 21.
Mint a beharangozóban is olvashattátok Bajára utazik csapatunk, ahol nagy csata vár ránk. A hosszú utazás előtt nézzük, hogy vélekedik erről Horváth Zsófi.
Ha Baja, akkor halászlé! Szerintem mindenkinek ez az első gondolata J Be kell vallanom, hogy már a hét első napján amikor rákapcsoltam kis agyamat a Baja elleni mérkőzésre, nekem is rögtön beugrott ez a finomság. Azóta kívánok egy jóóóóó halászlevet! Valaki nem tudja hol lehet a városban ilyet enni? Ez persze amolyan eszmefuttatás, de örömmel veszem az ötleteket! ;-)
 
Nekem és talán sok más embernek is a második ami eszébe jut Bajáról, az a kosárlabda. Persze miről nem?! Mi lehet ennek az oka? J Ez természetesen csak költői kérdés…..ennek a magyarázata azt hiszem meg van segítség nélkül is! J Személy szerint több kedves és kevésbé kedves emlékem is kapcsolódik Bajához! Egy OIK döntő, feltétlenül pozitív, ugyan a döntőt elbuktuk, de így a messzi évek távlatában ez már nem ad okot elkeseredésre. Már csak azért sem, mert azt hiszem ez volt az a 4 nap, amikor igazán, felfigyeltek” rám a „nagy vízen túlról”, tehát Bajának köszönhetem 4 egyetemista évemet Amerikában. Köszönöm! És milyen kicsi a világ. Az első évemet egy bajai leányzóval töltöttem Amerikában, innen is üdvözlet Katának és az egész családnak! J Emellett még jöttek válogatott edzőtáborok, futás reggel hétkor a szigeten, a jégen. Mi másra vágyna az ember!? De a szigettel is van ám szebb emlék, Halászlé főző „mulatság” idén nyáron, a már említett bajai emberkékkel. Sajnos, vagy nem sajnos másik ezüst érem is kötődik Bajához…. lehet velem van a baj?! J Együtt szurkoltam a lelkes egerszegi szülőkkel, testvérekkel, barátokkal a ZTE utánpótlás fiúknak, micsoda hangulat! A szurkolás megmaradt, a fiúk most már a felnőtt csapattal koptatják a parkettet! Hajrá Nektek, mi továbbra is szurkolunk!


Most az egerszegi „leányok” utaznak Bajára, újabb szép élményekért! Összecsap két veretlen csapat! Munkás meccs lesz azt biztos, de azt hiszem készen állunk! A héten mindent bevetettünk, új feladatokat is kaptunk! Hétfő- kedd az erőnlét fejlesztésével telt! Kedves olvasó, szerintem megérte volna megnézni ezeket az edzéseket! Új barátunk a gumiszalag, amit a két bokánk köré rakva próbálunk lábmunkázni, a gyönyörű sormintában elhelyezett kis műanyag bóják között. (Akik szintén jó barátaink, de velük már teljes harmóniában élünk az alapozás óta!) Tehát a gumiszalag. Amíg az ember lábán van, a sima séta amolyan „pingvin totyogásnak” tűnik, a védő lábmunka kisebb fajta kínszenvedés! Ámde amikor levesszük…… pont ilyen érzés lehet, amikor érzéstelenítik az ember lábát. Mentek minden fele a „virgácsok”, csak arra nem amerre szerettük volna J Holnap jobban fogjuk kontrollálni lábainkat, az biztos!

Tehát mindenre felvértezve vágunk neki az útnak holnap egy korai ebéd után. Sajnos ez most nem halászlé lesz, de talán vasárnap! ;-) Addig is megelégszünk egy győzelemmel! Távolból is várjuk nagyon a szurkolást és hálásak vagyunk minden kis energia szemcséért, amit felénk küldenek innen Zalából és persze bárhonnan, ahol szorítanak nekünk!

Ne feledkezzünk meg a fiúkról sem, akik szintén a Dunán túlra utaznak! Remélem együtt vesszük be a keleti várakat!

Sok sikert mindenkinek!

Forrás: ztenkk.hu / Horváth Zsófi / Jóna IStván

Következő mérkőzés
Törekvés SE
Törekvés SE
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. 05. 11. 14:00

Kocsis Sándor Sportközpont

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
78
::
:
Törekvés SE
65
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
#7 Csalló Jázmin
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
#20 Szórád Anna
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#58 Jurkó Noémi
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg