Hmmm!Ezek is mi vagyunk! Szekszárdon
2012. október 15.
A bajnokság megy tovább, már itt is a következő mérkőzés, de nehéz szó nélkül hagyni, hogy a magyar kosárlabdázás sajnos fekete korszakát éli. Az utóbbi időben sokan távoztak örökre a „kis családunkból", név nélkül, de szeretnék itt Róluk megemlékezni! Nyugodjanak békében és őszinte részvétem a családoknak, barátoknak!
A mi „szekerünk" megy tovább és ma éppen Szekszárd felé vezet utunk. A soron következő ellenfelünkkel, pár héttel ezelőtt összefutottunk egy edzőmérkőzésen, ahol számunkra nagyon kedvező eredmény született. Ettől persze nem szabad elbíznunk magunkat, hisz hosszú évek tapasztalata azt mutatja, hogy a tolnai csapat, hazai pályán nagyon jól tud dobni és meg-megszorongatott már nála esetleg esélyesebb csapatokat is.
 
Szerdai mérkőzésünk szerencsére már jobban sikerült, mint a szezonnyitó csata, amit pont egy hete játszottunk és sikerült legyőznünk a Diósgyőr csapatát, ami nagyon szép eredmény, hisz mint mondtam, biztos vagyok benne, hogy ők „meglepetésre" készültek. A mérkőzésről közel sem lehet elmondani, hogy hibátlan volt, amit oktatófilmként lehetne használni, de az biztos, hogy a küzdőszellem és az agresszivitás meghozta a várt eredmény. A teljesítmény még elég hullámzó volt, de ha ma is hasonló hozzáállással lépünk pályára, akkor remélhetőleg egyre jobban megtaláljuk majd saját ritmusunkat!
 
Itt a sűrű mérkőzésekkel nem volt rengeteg időnk, hogy felkészüljünk erre a mérkőzésre, de a szerdai csata után nem sokat pihentünk. Csütörtökön délután már újra a csarnokban pattogtattunk és némi futás és kosárlabda mellett, természetesen elkezdtük a felkészülést a soron következő ellenfélből. A pénteki dobóedzéssel folytattuk és délután egy utolsó mozgás, ahol még átbeszéltük a szükséges taktikai lépéseket és ezeket játék közben is kicsit gyakoroltuk.
 
Mindezekkel a hátunk mögött szállunk ma buszra és lépünk majd pályára 6 órakor, Szekszárdon. A „fiaink" ma a „szomszédunkban" lépnek pályára, U23-as és felnőtt csapatukkal egyaránt a Paks csapata ellen küzdenek. Ezzel a véletlennel, hogy ilyen közel játszunk egymáshoz, megegyszerűsítettük szurkolóink dolgát, hisz csak egy irányba kell koncentrálni az pozitív energiákat és a szurkolást!
 
Mindenkinek jó hétvégét, jó pihenést és persze jó szurkolást! 
 
Horváth Zsófi/Jóna István
Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#0 Kiss Virág
#20 Szórád Anna
#30 Péterfi Anna
#13 Ács Alexandra
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#10 Horváth Fruzsina
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg