Hmmm!Ezek is mi vagyunk! Papíron
2012. október 11.
Állandó bloggerüket Horváth Zsófit a mai rangadó ismét írásra sarkalta és soraiból kitűnik, nagyon nehéz mérkőzés vár rájuk de felkészültek a küzdelemre.

 

Máris itt a következő mérkőzésünk. Most itt rögtön az elején ez nagyon hirtelennek tűnik, főleg így blog írás szempontjából. Még vissza kell szokni erre is, nem csak a mérkőzésekre! 
 
Sajnos az első mérkőzésünk nem teljesen úgy sikerült, ahogy szerettük volna! Azért írom, hogy teljesen, mert bár tisztában vagyok, hogy nem volt egy szemet gyönyörködtető látvány, de azért a lényeg, a győzelem az megvolt! Talán mindannyian aláírnánk egy csúnya meccsekkel tarkított, bajnoki győzelemig menetelő szezont! Természetesen ezzel nem menteni akarom magunkat és nem is túl valószínű, de most ne is fussunk ennyire előre! Hol van még az április?!
 
Ma egy újabb bajnoki vár ránk, a Diósgyőr csapata ellen. „Papíron” (ha van ilyen), ez egy erősebb ellenfél, mint az előző volt, de továbbra is, az eddig lezajlott két forduló alapján nehéz lenne messze menő következtetéseket levonni! Az biztos, hogy ellenfelünk nagyon felkészült belőlünk és mindenféleképpen meglepetésre készülnek.  Ellenfélben közeli ismerősünk is játszik, Bukovszki Kicsi Móni, aki biztos nagy segítség volt számukra, hogy csapatunkból részletesen fel tudjanak készülni. 
 
Mi is készültünk az ellenfélből, ez nem is kérdés. A szombati mérkőzés után, a vasárnapot pihenéssel, regenerálódással töltöttük, de hétfőn és kedden is két-két edzésünk volt. Meccs felvétel csak később került a kezünkbe, de a figurák elemzése és a játékosok egyéni elemzése megtörtént, valamint bizonyos taktikai elemeket is átvettünk. Speciális feladatokat is kaptunk, amit természetesen itt nem oszthatok meg, de remélhetőleg látható lesz a mérkőzésen és leginkább az eredmény pozitív alakulásán! 
 
Reméljük a szomorkás, rossz idő nem riasztja vissza a szurkolókat attól, hogy kilátogassanak ma a csarnokba, hiszen nem csak a mi meccsünket, de a fiúkat is láthatják, méghozzá egyik nagy rivális a Szombathely csapata ellen. Mindkét csapatnak szüksége lesz a biztatásra, hogy jó meccsen, szurkolóinkkal együtt győzelmet harcolhassunk ki! Ma mindenkit fehérbe várnak a csarnokba, bár ez a fiú meccsre lett kihirdetve, de kis csapatunk sem bánja, ha ez így lesz!
 
 Akkor ma hajrá, Fehérek!!!
 
Horváth Zsófi
Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg