Hmmm!Ezek is mi vagyunk!- Kisdöntő
2012. április 25.
A szezon utolsó mérkőzése, Zsófi sorait idézve "Kisdöntő" következik. Nagy küzdelmet, hozott mindkét találkozó a bronzmérkőzésen. Nem lesz ez másként a mai találkozón sem, de remlhetőleg mi örühetünk a végén! Horváth Zsófi sorai között ugyan ez olvasható.

Megérkeztünk az utolsó mérkőzéshez. Mondanom sem kell, hogy mennyire nagy csata ez! Nem hiszem, hogy nagyon sokat lehetne erről írni, mert bármibe is kezdenék bele a végeredmény egy! Előttünk áll szezonunk tán legfontosabb mérkőzése, egy olyan meccs, amit talán minden sportoló vár. Ugyan ez csak a „kisdöntő”, de nekünk nagyon is értékes!

Már egy hete majdnem, de mégis mintha most lett volna, hogy kiharcoltuk a 3. összecsapást! A szezonunk első igazán nagy győzelme, a legjobbkor jött! Hittük, nem hittük, kételkedtünk, akartuk, de a lényeg, hogy megcsináltuk! Most már tudjuk igazán, hogy van ilyen, tehát tényleg csak egy lehet a cél!

Csak még egyszer…..

Csapatunk most megmutathatja, hogy „felnövőben” van már valóban és ezek az eddigi sikerek nem csak véletlenek! Meg kell próbálnunk teher nélkül játszani, ami ilyenkor a lehetetlen kategóriába tartozik, de mégis az a tény azért megmaradt, hogy a nagyobb nyomás nem rajtunk kell, hogy legyen!

Így vagy úgy, de tényleg hiszem, hogy csapatunk képes még erre az egy „bravúrra”! Az szinte biztos, hogy nem ez lesz a szezonunk leglátványosabb mérkőzése, de mit sem számít ez! Harcolnunk kell, küzdeni 40 percig, hogy a végén bármi is lesz az eredmény, egymás szemébe tudjunk nézni és ne megbánással nézzünk majd vissza erre a mérkőzésre! Nagyon fontos lesz, hogy jól kezdjük a meccset, hogy ne engedjük meglépni az ellenfelünket, mint a legutóbbi pécsi meccsen! Nehéz feladatunk lesz, az biztos, de ilyen előnyt nem adhatunk az fekete-fehér gárdának! Két fáradt csapat fog találkozni és minimális dolgokon múlhat, hogy a végén ki kapja meg az érmeket. Koncentráció, szív, akarat, hit és csapatmunka! Ezekre lesz szükség, hogy emelt fővel zárhassuk ezt a szezont! És ha már az apró dolgoknál tartunk…..

…..szurkolói busz indul és bátran állíthatom nagy öröm ez a „csipet-csapatnak” és biztos vagyok benne, hogy nagy segítség lehet a hazai bíztatás és energiák a pálya széléről! Remélem, minél többen velünk tudnak tartani és, hogy a meccs végén együtt örülhetünk!  :)

Legyen most ez a záró szó, a többi majd a híres-hírhedt pécsi csarnokban! :)

Együtt meg tudjuk csinálni!

Hajrá, Lányok! Hajrá, Kék-Fehérek! :)

Forrás: ztenkk.hu / horváth Zsófi / Jóna István

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg