Hmmm!Ezek is mi vagyunk! - Az utolsó nagy menet
2012. április 16.
Jubileumi harmincadik blogbejegyzéséhez ért Horváth Zsófi, amelyben a bronzcsatára reflektál és erőt próbál önteni a csapatba és a szurkolókba is .

Eljött az utolsó nagy menet is! Csapatunk Pécsre utazik, hogy megvívja a bronzcsata első meccsét! Az ember talán már bele sem gondol, hogy mekkora dolog is ez. Sokan talán már úgy gondolnak erre, hogy ez már „alap”. Pedig igenis nagy szó egy ilyen „csipet-csapat” életében, hogy a legjobbak között tudhatja magát!

A küzdelmeket sajnos idegenben kell kezdenünk, mivel az alapszakaszban ellenfelünk előttünk végzett. Idén még nem sikerült legyőznünk a pécsi gárdát, de ami késik…… A magyar kupán már megmutattuk, hogy igenis van keresni valónk ellenük, hát így is kell elutaznunk Baranyába! A „voksok” többsége valószínű még most sem ránk érkezne, hogy ki is lesz a végső befutó, de ezzel most már nem szabad foglalkozni! A 2 győzelemig tartó párharcban meg kell próbálnunk felülkerekedni a riválison!

Csapatunk már több mint egy hete nem játszott mérkőzést, ellentétben a vendéglátóinkkal, akik 3 meccses csatározáson vannak túl a Győr ellen. Mindkét helyzet lehet előny is hátrány is. Hisz míg ők talán kicsit kevesebbet pihenhettek, nekünk nagyobb a meccshiányunk és így tovább, és így tovább! :)
Lehetne ezen rágódni egy jó darabig, de az igazság az, hogy két női csapatról lévén szó és az a fránya labda még mindig gömbölyű, az eredményt nehéz lenne előre megjósolni! :)

Az biztos, hogy csapatunk folyamatosan edzésben volt ez alatt az idő alatt. Szerencsére így mindenki, aki beteg volt kicsit vissza tudta nyerni energiáját és szerencsére mindenki meg is gyógyult! A hosszabb felkészülésre való tekintettel a Sopron elleni találkozó után kaptunk egy kis húsvéti szabadságot, de hétfőtől újra az kosárlabdáé volt a főszerep. Mivel a hét közben alakult még a meccsek időpontja így kicsit változott a heti program és csütörtökön volt az edzőmeccsünk a fiatalokkal, de ez nagyban nem változtat a dolgokon! A hétvégén is edzések voltak és még átvettük utoljára a taktikai dolgokat, s belenéztünk a magyar kupa bronzmeccsbe is. Ezzel a csapat készen áll az első mérkőzésre! A legfontosabb, hogy jó felfogásban és agresszívan lépjünk ki a parkettre és ne hagyjuk, hogy az ellenfél úgy érezze, „könnyű préda” vagyunk!

Megyünk tehát a baranyai fővárosba és szeretnénk borsot törni a hazai csapat orra alá, hogy ne érezzék magukat nagy kényelemben és semmiféleképpen ne érkezzenek nyugodt szívvel a visszavágóra! :) Várunk most is mindenkit szeretettel a helyszínen is, aki esetleg megteheti, de minden szurkolásnak nagyon örülünk! :)

Mindent bele Lányok, hajrá Kékek! :)

Forrás:ztenk.hu / Horváth Zsófi / Jóna István

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
#58 Jurkó Noémi
#21 Jagodics Lilla
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#14 Kovács Georgina
#20 Szórád Anna
#13 Ács Alexandra
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg