Hmmm! Ezek is mi vagyunk! -Teaidőben
2012. november 03.
Ahogy a címből is kiderül, csapatunk teaidőben lép pályára Sopronban. Horváth Zsófi tudja milyen a hangulat a hűség városában, ez a bejegyzéséből is kiderül.

 

Mit is írhat az ember ilyenkor?! Legalább olyan nehéz, mint a vereség után, hisz itt sem ragadhatunk le! Klasszikust idézve: ”the show must go on”!  És a bajnokság folytatódik is! Egy hét még nem telt el, de jön a bajnokság másik „nagykutyája”, de most idegenben lépünk pályára.

Azért annyira szeretnék visszatérni az előző mérkőzésre, hogy személy szerint több szempontból is hatalmas élmény volt a mérkőzés! Félreértés ne essék, nem játszottunk tökéletes meccset, sőt! Egyszerűen egy adott napon, mi voltunk a jobbak. Mindig szoktam írni, hogy ugye ez a női kosárlabda, bármi megtörténhet! J Meg is történt és nekem külön öröm volt, hogy szurkolóink velünk lehettek ezen a napon és nagyon jó érzés volt, hogy hatodik emberként küzdöttek velünk és ezért külön köszönet is mindenkinek!!! Bajnokot verni mindig jó! Büszke vagyok nagyon csapatomra és úgy gondolom, hogy az előző heti rossz mérkőzések után, ez igen nagy dolog volt, hogy így össze tudtuk szedni magunkat és megfelelő pozitív hozzáállással és nagy energiával, agresszióval tudtunk nekimenni a Győr együttesének! Személy szerint pluszban is kellemes meglepetés volt számomra ez a győzelem, bevallom céljaim között szerepelt ez és így már csak egy teljesítendő „feladatom” van, azaz inkább kettő, de ezeket megtartom „titokban”! Egy a lényeg jó volt pályán lenni, jó volt zalaegerszeginek lenni és jó volt kosárlabdázni! 

De most tekintsünk előre! Szombaton, „teaidőben” lépünk pályára, a zöld-sárgák otthonában. Ellenfelünknek kemény hét van a háta mögött, hisz szerdán, Kassán játszottak mérkőzést, ami után csütörtökön értek csak haza. Szoros mérkőzésen maradtak alul az Euroligában, de megmutatták, hogy igazán nehéz lesz az ellenfeleiknek, ha nyerni szeretnének ellenük!

Természetesen nem mi vagyunk a meccs favoritjai, de nem szeretnénk feltett kézzel pályára lépni! Sajnos idegenben idén még nem sikerült igazán jól játszanunk és ezt a rossz sorozatot nem lesz könnyű pont Sopronban megtörni, de a lényeg, hogy hasonló mentalitással lépjünk pályára, mint legutóbbi mérkőzésünkön és játszunk egy újabb jó meccset. Ha győzelem lenne belőle, akkor azt hiszem, lassan jóvátennénk az eddigi bukdácsolásokat, de ha nem, akkor sincs keseregni valónk, ha mindent megtettünk a pályán!

A felkészülésünk hasonló volt, mint általában, természetesen több formában is tanulmányoztuk az euroligás ellenfelünk, még a szerdai mérkőzésüket is csapatostul néztük. Mindezt a Fiú öltözőjében, míg ők edzettek, külön köszönet a lehetőségért!  Tehát a képlet ismét adott, többet kell dobni, mint az ellenfél….de viccet félretéve, nagyon keményen kell játszanunk és hasonlóan az előző összecsapáshoz, mindenkinek hozni kell a maga kis pluszát és akkor emelt fővel hagyhatjuk el a pályát eredménytől függetlenül!

Míg mi idegenben csatázunk, fiaink U23-as és felnőtt csapata itthon küzd a győzelemért a Debrecen ellen! Remélhetőleg a zalai kosárrajongóknak minél több örömet hoz a szombati nap!

 Hajrá, Zalaegerszeg! Csak a kék-fehér! 

Horváth Zsófi

 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#0 Kiss Virág
#7 Csalló Jázmin
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#30 Péterfi Anna
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg