Hmmm! Ezek is mi vagyunk! -Önmagunkhoz közelítve
2012. október 28.
Hazai pályán fogadjuk a bajnoki cím védőjét a Győr csapatát. Horváth Zsófi sokat tudna mesélni milyen is az élet az ellenfélnél, mivel odaát is pattogtatott pár évet. Viszont most nálunk játszik és nekünk ír.

 

A mai napon a tavalyi bajnokság legjobbját fogadjuk, de természetesen nem feltett kézzel szeretnénk ellenük pályára lépni! Bár szezonunk egyelőre nem úgy alakul, ahogy azt reméltük, mindenki remélte, de talán mondhatjuk, hogy még az elején vagyunk ahhoz, hogy már most lemondjunk a jó teljesítményről!
 
A múlt heti mérkőzésünk sajnos egy negatív meglepetés volt, bár úgy gondolom, hogy ki lehet kapni a PEAC otthonában és tudtuk, hogy egy kemény meccsre számíthatunk, ezzel a végeredménnyel senki sem gondolt! Nem tudtunk elég agresszívan pályára lépni a kemény hazai csapat ellen és ez megpecsételte sorsunkat!
 
Szerencsére itt is van a következő mérkőzés, ahol ugyan nem mi vagyunk az esélyesek, de egy új lehetőség, hogy közelebb kerüljünk „önmagunkhoz” és egy lépést tegyünk a céljaink felé! Ellenfelünk a héten már túl van egy győztes Euroliga mérkőzésen, ami talán kicsit fáradtabbá teszi őket, de biztos pozitív töltést is ad! Nem szabad egyikkel sem számolni és az is biztos, hogy a Győr fel van készülve erre a sorozat terhelésre és elég sok jó játékossal rendelkeznek, hogy tudjanak „válogatni”, míg megtalálják a napi legjobb rotációt. 
 
 
Egy biztos, nem lesz könnyű dolgunk, hisz egyelőre mi még az összhangot keressük a pályán és próbáljuk megtalálni a saját ritmusunkat, de nem szabad előre leírnunk a végeredményt. Többször megmutattuk már, a zöld-fehérek és más nagy csapatok ellen is, hogy itthon erősek tudunk lenni és meg tudjuk rángatni az oroszlán bajszát!
 
Egész héten keményen edzettünk, mivel most már csak heti egy mérkőzésünk van, így vissza tudtunk állni erre a ritmusra, ahol minden féle edzés belefér az egy hétbe. A kondi, lábmunka, dobó edzések mellett, természetesen sokat próbáltunk játszani és gyakorolni támadásainkat és védekezéseinket is. Ellenfelünk „megismerésére” is volt időnk, de idén már ugye találkoztunk is velük a hazai Göcsej kupán. Ott egy gyenge kezdés után sikerült közel küzdeni magunkat, de ma meg kell próbálnunk nem elengedni őket az elején, hiszen a „kapaszkodás” az eredmény után teljesen felőröl minket!
A
cél természetesen a győzelem, hiszen a meglepetések mindig benne vannak a sportban és talán ebben a szezonban még inkább, mint korábban! Nagyon kell koncentrálnunk és biztos, hogy minden energiánkra és mindenkire szükség lesz a pályán és pályán kívül is!
 
Várunk mindenkit szeretettel 5 órára a Városi Sportcsarnokba!
 
Hajrá, Lányok!
 
Horváth Zsófi
 
Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#58 Jurkó Noémi
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg