Hmmm! Ezek is mi vagyunk! - Együtt felfelé
2012. október 17.
A lányok is átérzik a szekszárdi kudarc jelentőségét és mindenképpen javítani szeretnének hazai pályán. Horváth Zsófi új blogbejegyzése is erről árulkodik.

 

Sajnos számunkra és szurkolóink számára is negatív eredmény született az elmúlt fordulóban, de ahogy ezt láthatjuk a blog címében, „Ezek is mi vagyunk”! Szombati mérkőzésünkön a jobbik csapat, megérdemelten nyert. Míg mi ritmustalanul és hibákkal teletűzdelve játszottunk, a szekszárdi csapat jó ritmusban és jó dobószázalékkal végezte munkáját. Szerencsére a vereség jókor jött, még időben remélhetőleg és gyorsan tudunk előrelépni, tanulva a hibáinkból.
 
Sok idő nincs is rágódni, hiszen már itt is a következő összecsapás. Itt a szezon elején a heti két meccsel még, gyorsan kell „újra építeni” magunkat mind fejben, mind fizikálisan. Szerda este a Vasas csapata jön „vendégségbe” hozzánk. Mint mindig, a fővárosiaknak lelkes, fiatal csapatuk van, akik egész meccsen minden energiát be fognak vetni, hogy minél jobb eredményt érjenek el. Vannak régi, de van pár új játékosuk is, köztük egy 200 centiméter fölé nőtt lány. Nem vehetjük fél várról őket sem, mint ahogy úgy gondolom, hogy egy csapatot sem a jelenlegi bajnokságban, hisz lehet látni az eredményeken, hogy minden meccsben benne vannak a „meglepetések”!
 
Egy vereség után mindig nehéz újra energiát találni, de egy nap pihenés, kikapcsolódás után meg kellett próbálnunk, hiszen hétfőn már elkezdtük a készülést a szerdai összecsapásra. Videózásra most nem volt lehetőség, de az játékosokon és a statisztikákon átmentünk és némi változtatásokat is csináltunk a mi játékunkban. Remélhetőleg ez alapnak elég lesz, de a lényeg úgyis az, hogy tudjuk e a mi játékunkat játszani?! Sajnos kicsit elvesztettük azt a ritmust a játékban, amivel mi jobbak tudtunk lenni ellenfeleinknél. Nem az a cél, hogy egyik napról a másikra történjen „csoda”, de lépésről-lépésre előre kell haladnunk, hogy szezon végére elérjük, amit kitűztünk magunk elé célul. Először a védekezésünkön kell javítani, egyénileg, hogy csapatban is összeálljon és akkor jó ritmussal megtalálhatjuk a játékunkat is.
 
Tehát az első lépés „felfele” a cél a mai meccsre és természetesen a győzelem!
A mérkőzés fél 6-kor kezdődik, a szokott helyen!  Várunk mindenkit szeretettel és reméljük, hogy szurkolóink kitartanak mellettünk és együtt mehetünk ebbe a csatába is!
 
Hajrá, Lányok!
 
Horváth Zsófi
Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#30 Péterfi Anna
#7 Csalló Jázmin
#13 Ács Alexandra
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
#20 Szórád Anna
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg