Hazai pályán fogadjuk az MTK-t
2014. január 22.
Már csak három meccs van hátra a bajnokság ezen szakaszából. Ma hazai pályán lépünk pályára, a vasárnapi, budapesti győzelem után és ma is szeretnénk egy fővárosi csapatot elcsípni!

Szerda van és kivételesen mérkőzés. Az idei évben még nem nagyon volt rá példa, hogy hét közben játsszunk, de most így alakult a program. A mai nap az MTK csapatát látjuk vendégül.

Esti ellenfelünkkel is már többször találkoztunk idén, legutóbb a Hepp Kupában, Budapesten.

Nehéz mérkőzés áll előttünk, de természetesen hazai pályán nem is lehet más a cél, mint a győzelem! Ismerjük ellenfelünket és a rövid idő ellenére is a szokásos módon készültünk rájuk. A hétfői pihenő után, tegnap átvettük a játékosokat és a figurákat is.

Vasárnap sikerült győznünk Budapesten, a Vasas otthonában és úgy gondolom, hogy ebből kell erőt merítenünk a mai meccsre, hiszen ez mindenféleképpen pozitívum és már nagy szükségünk volt rá! Az MTK kicsivel talán jobb csapat, mint a hétvégi ellenfelünk, de lépésről, lépésre előbbre tudunk mi is jutni!

Ma este 17:30-kor a Városi Sportcsarnokban mérkőzés, gyertek minél többen, szükségünk van minden támogatásra! Hajrá, Lányok! yesHarcra fel! wink

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#7 Csalló Jázmin
#14 Kovács Georgina
#13 Ács Alexandra
#11 Kocsárdi Réka
#15 Óházy Julianna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#20 Szórád Anna
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg