Hazai pályán, az egyenlítés reményében!
2013. március 30.
Két napja elszenvedett, két pontos vereségünk után, ma mindent beleadva kell megküzdenünk a borsodi gárdával, hogy kiharcoljuk a harmadik mérkőzést! Nem lesz egyszerű dolgunk, de együtt sikerülhet!

Nagyon rövidke idő elteltével újra pályára lépünk, de most hazai pályán. A rájátszás sűrű ritmusához képest is meglepően hamar kerül sor a csütörtöki mérkőzés visszavágójára.

Az előző mérkőzésen, egy hajszálon múlott, hogy nem sikerült a bravúr, hogy Diósgyőrben megszerezzük az első győzelmet és így ma hazai pályán már a négybe jutásért csatáztunk volna. Természetesen tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, a mérkőzés alatt még viszonylag nagy hátrányból is sikerült talpra állnunk, de sajnos a végén, a hazai pályán játszó piros-fehéreknek két extra kosara is bement és talán ezzel tudták megszerezni a végső, de szerencsére nem nagyarányú győzelmet.

Az biztos, hogy a mai meccsen is csak akkor lehet esélyünk, ha hasonló szelemben lépünk pályára, mint idegenben, ami viszont fontos lesz, hogy jobb százalékkal dobjuk, főleg a közeli, de a középtávoli dobásokat is!

Nagy újdonságokat nem tudok most írni, hiszen egy jól ismert ellenfél érkezik ma hozzánk, Zalaegerszegre és már az előző összecsapásra is kiveséztük játékosaikat, taktikájukat, amit csak lehet.

Jön tehát a visszavágó, ahol ki kell harcolnunk a harmadik mérkőzést! Ezt csak együtt érhetjük el, csapatként dolgozva és remélem a lelátóról is kis segítséget kapva! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét. Bár nem a legjobb időpont így Húsvét előtt ez a mérkőzés, de várunk mindenkit szeretettel, egy jó kis meccsre, a sonka és tojás előtt…hisz a nagy izgalmakra mindig jobban lehet enni is! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.

Hajrá, Lányok! Mindent bele, menjünk vissza Diósgyőrbe! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.

 

Zsófi

 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
#7 Csalló Jázmin
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg