Hajtunk! -ZTE NKK blog
2013. január 06.
Az új évben tovább élvezhetjük Horváth Zsófi blogbejegyzéseit, közelebb kerülve csapatunk mindennapjaihoz.

 

Eljött az új év első mérkőzése. Természetesen először is szeretnék mindenkinek nagyon boldog, sikerekben gazdag új évet kívánni! Remélem minél több közös, szép, vidám élményünk lesz ebben az évben is! cheeky
 
Visszanézni nem nagyon szeretnék, már ami a részletes elemzést illeti, hiszen minden meccs után és előtt vannak kis szösszeneteim, valamint Cili már úgyis írt egy kis elmélkedést, amit külön köszönünk is neki! A szezon első fele elég hullámzó volt és azt hiszem garancia nincs is rá, hogy a második fele sokkal kiegyensúlyozottabb legyen, de természetesen mindig a jó eredményre „hajtunk” és próbáljuk a legjobb formánkat hozni! 
A
hogy már a hétvégén lejátszott meccsek is mutatják (Cegléd verte a PEAC csapatát, Pécset), ebben a szezonban miden lehetséges! Azt hiszem ez a legfontosabb a mai meccsünkre készülve, hiszen hiába a tavalyi bajnok otthonába utazunk, nem szabad felett kézzel pályára lépnünk! Idén egyszer már elcsíptük őket és korábbi években arra is volt példa, hogy idegenben kerekedjen felül a Volán…..sajnos ezt a másik (győri) oldalról éltem meg  és pont ezért tudom, hogy ott motoszkálnak az ilyen emlékek az ellenfél fejében! 
 
Úgy gondolom, papíron nem mi vagyunk az esélyesek, hiszen egy Euroligában edződő csapattal állunk szemben, tehetséges, válogatott játékosok, rutinos külföldiek építik fel a Győr csapatát, de jó csapatmunkával, ha sikerül közel tartanunk magunkhoz az ellenfelet, akkor a végén bármi lehet! Célunk tehát, hogy ismét megrángassuk az oroszlán bajszát, amihez agresszív, de okos védekezés kell és pontos, türelmes támadások!
 
A két ünnep közötti keményebb edzések megadják nekünk azt a kondit, ami az ilyen meccsekhez szükséges és bár nem leszünk túl sokan, talán így is bírni fogjuk a 40 percet! Az idei évben már inkább a kosaras edzések voltak a jellemzőek és természetesen nem maradt el az ellenfélből való felkészülés sem. A héten hosszú idő után ismét játszottunk egy edzőmeccset a fiatal ZTE-sekkel, ami nagy segítség volt a hosszú meccsszünet után!
 
Így állunk most! cheekyRemélem ezzel az első meccsel meg tudjuk adni az alaphangot és pozitív lépéssel kezdjük meg a 2013-as évet! Jövő héten pedig itthon folytatjuk szurkolóink előtt a Sopron ellen!
Addig is, hajrá, Volán…csak a kék-fehér! cheeky
 
Horváth Zsófi
Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#11 Kocsárdi Réka
#0 Kiss Virág
#21 Jagodics Lilla
#10 Horváth Fruzsina
#20 Szórád Anna
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#7 Csalló Jázmin
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#14 Kovács Georgina
#30 Péterfi Anna
#58 Jurkó Noémi
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg