Délre utazunk a győzelem reményében
2013. február 16.
Idén már két jó mérkőzésen vagyunk túl a PINKK csapata ellen. A kis dolgok fognak dönteni ezen a mérkőzésen is, így nagyon fontos lesz, hogy 40 percig koncentrálva játszunk!

Elérkeztünk a középszakaszunk első igazi rangadójához. Ahogy már az alapszakaszban is látni lehetett, a komlói gárdával két szoros meccset játszottunk és mindkétszer a vendégcsapatnak sikerült győzelmet aratnia.

Talán mondhatom, hogy három egyszerűbb meccsen vagyunk túl eddig a középszakaszban. Úgy gondolom ebben nagy szerepet játszott az, hogy komolyan vettük a mérkőzéseket és sikerült jó védekezést produkálnunk, valamint csapatmunkával jó ritmust találni és lépésről-lépésre felülkerekedni az ellenfeleken! Ez volt a célunk az alapszakasz után és így most talán pozitívan nézhetünk a jövőbe, és kis önbizalmat szerezve vághatunk neki ennek a nagyon fontos meccsnek!

Ahogy edzőnk is elmondta, sajnos továbbra is jönnek a kisebb-nagyobb sérülések, de ez nem lehet, ahogy eddig sem volt akadály. Örömteli hír viszont az, hogy ma hosszú (hosszú) idő után ismét tíz játékossal tudtunk edzeni. Bár sajnos egyik fiatal játékosunk úgy döntött, hogy nem folytatja velünk a kosárlabdát, tanulmányaira kell több időt szakítania, de a NB I./b-s csapatból máris helyére lépett valaki. Remélhetőleg így most többször tudunk majd teljes létszámban edzeni!

Az alapszakasz meccseiből kiindulva nem lesz egyszerű meccsünk vasárnap este. Ezt persze tudjuk a múlt eredményeinek vizslatása nélkül is! Ellenfelünknél két külföldi center is szerepel, több remek magyar játékos és természetesen nem mehetünk el amellett a tény mellett sem, hogy legutóbbi mérkőzéseink óta Iványi Dalma is újra magára öltötte a fekete-fehér mezt. Ez mind mutatja, hogy egy jó csapat otthonában utazunk és nem lesz könnyű dolgunk, ha ismét el akarjuk hozni onnan a győzelmet!

Mindezek ellenére természetesen mindent megteszünk a győzelemért és megpróbáljuk a plusz egy fővel (a mindig lelkes pécsi közönséggel) harcba szálló baranyaiak szájából „kiénekelni a sajtot”!

Természetesen, ahogy ez szokás és mivel most időnk is sokszorosan engedte, ellenfelünkből felkészültünk, egyéni és csapatjátékukat is kielemeztük. A figurákat is átbeszéltük és begyakoroltuk az erre a meccsre felépített taktikát! 

A képlet tehát ismét adott, ahogyan a cél is! Nagyon fontos mérkőzés ez a csapatunk életében, hiszen valószínűleg a végső elszámolásnál is nagy harcban leszünk a PINKK-kel! 

Ismét messzire utazunk, de várjuk a „jól ismert” energiákat szurkolóinktól, innen Zalaegerszegről és persze mindenhonnan! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.Bízom csapatomban és úgy gondolom, hogy végig koncentrálva, együtt sikerülhet megszereznünk ezt a győzelmet is! Hajrá, Csajok! Mindent bele!Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.

 

Zsófi

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#21 Jagodics Lilla
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#20 Szórád Anna
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
#14 Kovács Georgina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg