Ceglédre! - ZTE NK blog
2012. november 27.
A Pinkk elleni siker után itt az újabb kihívás - győzni kell Cegléden! A csapat elszánt és természetesen Horváth Zsófi is, ahogy azt a blogbejegyzésében is olvashatják.

 

Újabb fordulat és most egy újabb győzelem idegenben! Magam sem tudom, hogy mit írjak, hiszen természetesen ez nagyon jó és ismét „visszahoztunk” egy vereséget, de még vidámabb lenne, ha nem mindig „csak” javítanánk az ilyen meccsekkel! De ez is mutatja, hogy a bajnokság sokkal kiegyensúlyozottabb, mint az elmúlt évek szezonjai és így szinte mindenki esélyes mindenki ellen.
 
Szerencsére Pécsről mi hoztuk el a győzelmet és szerintem megérdemelten! Mint ahogy az előző meccsen inkább az ellenfelünk érdemelte meg ezt, úgy gondolom, hogy csapatunk most, idegenben, hatalmas küzdeni tudással és szép csapatmunkával jogosan hagyta el a pályát győztesként! Nagyon örülök ennek a mérkőzésnek, hiszen tartása volt kis csapatunknak és egy vereség után pár nappal, ugyanazt a csapatot tudta megverni!
 
„The show must go on”! Győzelmünk csak akkor ér igazán valamit, ha nem állunk meg itt és a következő mérkőzéseken is hasonlóan tudunk játszani és érvényesíteni tudjuk akaratunkat, hogy ezzel további győzelmeket hozzunk, mind idegenben, mind hazai pályán! Már írtam korábban is, hogy most a téli szünetig nagyon fontos szakasza következik a csapat életében. Ezzel a tudattal kell elutaznunk kedden is Ceglédre! 
 
Soron következő ellenfelünk nem áll a tabellán a közelünkben, de biztos vagyok benne, hogy saját otthonukban nem fognak feltett kézzel pályára lépni! De miért is tennék? Hisz első mérkőzésünkön sokáig ők vezettek és csak a mérkőzés végé felé sikerült átvennünk a vezetést, de így is csak hat ponttal tudtunk győzni. Valamint emlékezzünk a tavalyi ceglédi mérkőzésre, ahol kétszeres hosszabbítás után sikerült csak nyernünk! Biztos, hogy nem lesz egyszerű dolgunk most sem, de csak rajtunk áll vagy bukik, hogy milyen mederbe „tereljük” a mérkőzést! Ha a Pécset látott agresszív védekezésünket vesszük elő, akkor nem lehet baj! Természetesen a mérkőzés negyven percig tart és nem is kell az első pillanatokban megnyerni, de az első perctől a mi akaratunknak kell érvényesülnie!
 
Az idő ugyan nem volt hosszú, ami eltelt az előző meccsünk óta, de minden nap edzettünk és videóval is készültünk az ellenfélből. Ezek csak az előkészítő lépések, a lényeget Mi tudjuk megmutatni a pályán!
Remélem sikerül újabb sikerrel örvendeztetnünk, azokat, akik követik kis csapatunk mérkőzéseit, életét!
 
 Hajrá, Lányok!
 
Horváth Zsófi
Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#0 Kiss Virág
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#14 Kovács Georgina
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#58 Jurkó Noémi
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg