Cegléd csapata érkezik ma hozzánk
2013. február 10.
A kék-sárga gárda érkezik ma hozzánk, akik jó formában játszanak mostanában, de reméljük, hogy a 40 percet mi fogjuk jobban bírni és hazai pályán behúzhatjuk a középszakasz harmadik győzelmét is!


Végre egy jó ritmusú mérkőzést tudhatunk magunk mögött és így, jó érzéssel várhatjuk a soron következő összecsapást! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.

A mai napon a Cegléd gárdája látogat hozzánk, akiket idén kétszer is sikerült legyőznünk az alapszakaszban! Nem is lehet kérdés, hogy a cél ma is a győzelem, főleg hazai pályán, saját szurkolóink előtt! 

Természetesen a mérkőzés nem ilyen egyszerű, mint ahogy ezt ide leírom! A ceglédiek csapata gyarapodott egy centerrel, mióta utoljára találkoztunk velük, ami ugyan nem jelenti, hogy egy teljesen más csapattal állunk szemben, de biztosan nem lesz egyszerű a legyőzésük! 

Az ellenfelünk hasonlóan hozzánk, az a fajta csapat, aki nem kombinálja túl a játékokat, szeretik a gyorsindításokat és a kemény védekezést. Átnéztük pár figurájukat természetesen, amik szintén nem nagyon komplikáltak, de általában ezeket pontosan, jól játsszák, ezen felül meg inkább az egyéni játékra építenek. 

Védekezésünk lesz az alapja a mai meccsnek (is), amit hasonlóan beszéltünk meg, mint az előző budapesti mérkőzésen. Úgy gondolom, ha hasonló pontossággal és agresszióval valósítjuk meg a terveinket, akkor nem lehet gond ezen a mérkőzésen sem. Mint ahogy a Vasas elleni mérkőzésen is látszódott, egy jó védekezéssel ritmust tudunk találni az egész meccsre és ha pontosan csináljuk a megbeszélt „apróságokat” is akkor, meg tudjuk akadályozni, hogy ellenfelünk megtalálja a saját játékát! 

A cél tehát természetesen a győzelem! Ehhez 40 percnyi csapatmunka fog kelleni, mert biztos, hogy ellenfelünk készült ránk és meg szeretnének szorongatni minket, akár idehaza is! Nem kell a mérkőzést az első percekben megnyerni, hanem folyamatosan, lépésről-lépésre kell megdolgoznunk a végső sikerért! 

Sérültjeink szerencsére edzésbe tudtak állni, így talán ez sem lehet akadály, hogy teljes létszámba pályára tudjunk lépni és biztos vagyok benne, ha mindenki hozzá tud tenni a mai mérkőzéshez, akkor meg lesz a várt eredmény a meccs végére!

Várunk tehát mindenkit a Sportcsarnokba, 17 órára, hogy együtt nyerhessünk egy újabb mérkőzést a középszakaszban! Hajrá, Volán!  Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.

 

Zsófi

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#58 Jurkó Noémi
#20 Szórád Anna
#0 Kiss Virág
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg