A többszörös bajnokot látjuk ma vendégül
2013. január 13.
Egy kosaras napon, dupla mérkőzéssel várjuk a kosárlabda barátait a Városi Sportcsarnokban, ahol nyitányként mi csapunk össze az euroligában edződött soproni gárdával.

 

Alapszakaszunk vége felé jár, már csak két mérkőzésünk van hátra az idei szezon első részéből. Ezek szerencsére itthon lesznek, így szurkolóink előtt fejezhetjük be ezt az etapot. Ezen a hétvégén ismét egy kosaras napon, dupla meccsel (női és férfi) várjuk a szurkolókat a Sportcsarnokba!
 
Mi a soproni csapatot látjuk vendégül, így a múlt heti győri mérkőzés után, pályára lépünk a másik „nagycsapat” ellen is…reméljük nem utoljára a szezonban! Előző meccsünkön bár talán papírforma eredmény született, mi bíztunk egy szorosabb összecsapásban, de szégyenkezni nincsen okunk! 
 
Ma is az lesz a célunk, hogy 40 percig, minél közelebb tudjuk tartani az ellenfelet és egy jó meccset játszunk! Hazai pályán mindig ott a lehetőség, hogy meglepjük az ellenfeleket és így nagy csapatok sem jöhetnek hozzánk nyugodtan, a biztos győzelem reményében!
 
Hosszú hetünk volt, hiszen egy egész hét telt el a legutóbbi mérkőzésünk óta, így ismét belefért mindenféleedzés, a napokba. Egy kis regenerálódás a hét elején, a meccs után, szauna, masszázs. Utána keményebb, futósabb edzések és az utolsó edzésre inkább a taktika és a dobás játszotta a főszerepet, de sajnos teljes létszámban egy edzésünk sem volt. Szerencsére 
Panka újra edzésbe tudott állni és teljes értékű munkát végzett, reméljük most már rendben lesz a térde és az is, hogy az idei szezonra sérülésekből is megvolt már, ami nekünk volt „szánva”! 
 
Sajnos a mai meccsen nem tudunk még 10 egészséges játékossal pályára lépni, de nem megyünk feltett karokkal a zöld-sárgák ellen sem pályára és remélhetőleg a szerdai Magyar Kupa meccsen már nem lesznek sérültjeink! 
Kicsit szokásostól eltérően, de szeretném megemlíteni, hogy a héten csapatunk ünnepelt is, hiszen legfiatalabb játékosunk is betöltötte a 18-at! Most már csak nagy „gyerekek” vannak a csapatban! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.
 
Így készülünk a mai meccsre és reméljük sikerül egy jó meccset játszanunk és örömöt szerezni a szurkolóknak és hogy a mi meccsünk egy jó hangulatú felvezetése lesz a férfi meccsnek! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét. Hajrá, ék-fehérek! Hajrá, Zalaegerszeg! Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.
 
Horváth Zsófi
 
Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
#30 Péterfi Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#20 Szórád Anna
#11 Kocsárdi Réka
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg