A jó besoroláshoz - ZTE NKK blog
2012. december 15.
A " Jó besoroláshoz" szükségünk van jó eredményhez. Így a Vasas otthonában is győznünk kell. Ezeket a fontos dolgokat támasztja alá Horváth Zsófi szezonbeli 14-k blogbejegyzése.

 

Fájdalmas mérkőzésen vagyunk túl, hiszen terveinkkel ellentétben nemhogy nem vertük meg a miskolci gárdát, de sajnos megszorongatnunk sem sikerült őkez! Egy ilyen egész napos túra sosem tesz jót az ember lelkének, testének sem. Viszont keseregnünk és túl sokat gondolkozni sincs időnk, hiszen már itt is a következő összecsapás. 
Diósgyőrben nem sikerült megvalósítanunk a pályán azt, amit szerettünk volna, amit megbeszéltünk a felkészülés alatt. Az ellenfél húzó játékosait nem tudtuk tartani és a rengeteg eladott labda is közrejátszott a nagyarányú vereségben. 
 
Soron következő ellenfelünk a Vasas csapata, ahol talán nincsen egy-egy ilyen kiemelkedő játékos, de sok tehetséges fiatalból áll össze a gárda. A fővárosi alakulat mindig kemény harcol minden csapat ellen és különösebb nyomás nélkül játszanak, ami néha segítség is lehet. Hazai pályán már több, nagyobb csapatot is megszorongattak lelkes, jó játékukkal. 
 
Nem szabad abba a hibába esnünk, hogy a győzelmünket készpénznek vesszük, de természetesen nem is szabad másra gondolnunk, mint arra, hogy kötelező a győzelem előtt állunk. Itthon, hazai pályán már sikerült legyőznünk a Vasast, de az ő otthonukban, ez biztos nem lesz ilyen egyértelmű. A fiatal gárda biztos úgy fog pályára lépni, hogy megmutassa képes legyőzni nála nagyobb csapatot és nem fogják könnyen adni magukat. A mi feladatunk, hogy ha nem is szép kosárlabdával, de a tőlünk már helyenként látott jó, agresszív védekezéssel, néhány könnyű kosárral és erős csapatmunkával megszerezzük ezt a „pontot”!
 
A jövőre nézve továbbra is nagyon fontos meccsről van szó, mivel a szerdai vereségünk után az idei, hátralévő két mérkőzés kell nekünk a jó „besoroláshoz”, az alapszakasz végén! Ma csak erre szabad gondolnunk és bár teljesítményünk az idei szezonban iszonyatosan hullámzó, mégis talán ezzel az összecsapással kéne jobb ritmust találnunk a jövő szerdai rangadóra!
 
Most egy rövidebb út áll előttünk, mint a legutóbbi és reményeink szerint egy sokkal vidámabb hazaút! Az elmúlt meccseket félre kell tenni és most csak erre az egyre kell koncentrálnunk, hogy a következőkben még legyen miért harcolnunk! Köszönjük mindenkinek, aki mellettünk áll és továbbra is támogat, igyekszünk ma egy örömteli hírrel szolgálnunk a szurkolóinknak! 
 
Addig is, aki ráér látogasson ki a férfi meccsre, hiszen ők ma hazai pályán játszanak és bár, talán nem ők a meccs esélyesei papíron, de ugye az eredmény a pályán születik!
 
Hajrá, Zalaegerszeg! 
 
Horváth Zsófi
 
Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
#0 Kiss Virág
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#15 Óházy Julianna
#13 Ács Alexandra
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#20 Szórád Anna
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg