A BSE ellen, az alapszakasz végén
2013. január 20.
Horváth Zsófival, állandó blogerünkkel ugyanazon dolgon járt az agyunk: BSE és alapszakasz vége. Természetesen Ő a játékosok mindennapjaiból merítve próbál kedvet csinálni a mai találkozóhoz.

Eljött ez a nap is! Utolsó alapszakasz meccséhez értünk a 2012/13-as szezonnak. A szokásos módon, az utolsó forduló minden mérkőzését egy napon és egy időben játsszák a csapatok. Remélhetőleg az időjárás is kedvez mindenkinek és időben érkezik az összecsapásokra, majd utána haza is!

Mi a BSE gárdáját látjuk vendégül, vasárnap este, 18 órakor. Az első egymás elleni mérkőzésünkön mi nyertünk, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy félvállról vehetnénk ezt a mérkőzést! A fővárosi alakulat szinte tét nélkül érkezik hozzánk és biztos vagyok benne, hogy nem fognak feltett kézzel pályára lépni! Ez persze csak az egyik indok, de sajnos továbbra sem tudunk teljes létszámmal pályára lépni, sőt akik játszanak sem mind teljesen egészségesek. 

Persze semmi nem lehet kifogás továbbra sem és nem is lesz, de azért remélem, hogy hamarosan majd rendbe jön mindenki a csapatból és a középszakaszban már teljes csapattal tudunk készülni és mérkőzéseket játszani! Varga Zsófinak még pihennie kell, hiszen elég csúnya sérülést szerzett a Miskolc elleni Kupa meccsen, mikor „lefejelte” az ellenfél könyökét! (Elnézést a cinizmusért! )Viszont szerencsére Virág edzésbe tudott állni és talán tud majd segíteni nekünk a meccsen is…ha lába is engedi!

A továbbiakról nem is írok, hiszen a lényeg, hogy győzni kell! Hazai pályán ez nem is lehet kérdés és a jövőre nézve is fontos lehet az összecsapás, mert lehet, hogy pont a fővárosiakkal kezdjük meg a középszakasz csatáit is. 

Egy biztos, nagyon kell majd koncentrálnunk a meccsen, hogy számunkra jó és megfelelő eredmény szülessen! Fontos lesz, hogy okosan játszunk, mert kevesen vagyunk és mindenkire szükség lesz! Agresszív védekezésünkből nem szabad leadnunk, hiszen már ez is gyakorlás lehet a következő mérkőzésekre. Sajnos mostanában nem sok lehetőségünk van 5-5 ellen játszani edzéseken, így kicsit szokatlanul „sokan” leszünk a pályán! 

Természetesen az edzések azért mennek és ahogy a múlt héten is a rövid szünet után, most is egy nap pihenő után már újra edzett a csipet-csapat. Remélem sikerül hasonlóan jól teljesíteni, mint a Diósgyőr ellen, mert bátran állíthatom, hogy nagyon jó volt a pályán lenni és ehhez a csapathoz tartozni szerdán! Sajnos a pontkülönbség nem lett akkora, mint ami időnként volt a meccs folyamán, de azt hiszem teljesen érthető, hogy elfáradtunk a 40 perc alatt! De reméljük ez a pár pont is elég lesz a végső elszámolásnál!

Köszönjük utólag is a szurkolást mindeninek, akik ott voltak (és akik nem Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét. ) és szeretettel várjuk szurkolóinkat újra a Sportcsarnokba!

Hajrá, Volán! Gyerünk Lányok! 

 

Horváth Zsófi

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#14 Kovács Georgina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg