2014-ben újra a pályán
2014. január 12.
A mai napon a Gyõr csapatét fogadjuk. Egy jó csapattal állunk szemben, de itthon, hazai pályán bízunk egy jó mérkõzésben és reméljük, hogy ma ismét sikerül megszorongatni õket, mint ahogy ezt már tette ez a csapat párszor!

Majdnem egy hónap telt el utolsó meccsünk óta és azóta természetesen történt ez-az kis csapatunk életében! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt.

Elõször is kezdjük azzal, hogy remélem jól sikerült mindenkinek a Karácsony! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt. Másodszor is nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt.

Utolsó mérkõzésünk után mindenki mehetett haza, pihenni, családjával lenni és kicsit kikapcsolni. Úgy gondolom erre mindre szükségünk is volt, hiszen nagyobb szünetünk augusztus óta nem volt. Karácsony után, 27-én délután más újra a Sportcsarnokban voltunk és 30-ig edzettünk is. 30-án délelõtt még egy jó kis évzáró edzésünk volt, ahol kidobósban és fociban mérték össze erejüket a csapat fiatal és még fiatalabb fele. Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt. Ugye nem kell mondanom melyik fél nyert? A rutin meg az évek! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt. A következõ két napban ismét pihenõnk volt és az új évben január 2-án találkoztunk újra.

Ezeken az edzéseken fizikálisabb munka folyt, de mivel csak 12-én, azaz ma van az elsõ meccsünk, ez még belefért a felkészülésbe és talán ez kis pluszt is adhat a következõ meccsekre!

Jó hírrel is tudunk szolgálni, hiszen ezalatt az idõ alatt még egy fõvel bõvült csapatunk Mányesz személyében, aki a mai meccsen már pályára is léphet! Így, vele már minden edzésen 10-en lehetünk, sõt Csillával néha még 11-en is. Már elég labdánk sincsen. Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt.

Ez persze pozitívum és remélem, hogy ez lendületet tud adni majd a mérkõzésekre is, hiszen jobban tudunk gyakorolni, 5:5 ellen játszani és a meccsen is többen tudunk pályára lépni!

Ezen a héten már visszatértünk a normál kerékvágásba, bár a vasárnapi meccs azért kicsit hosszabbra nyújtotta a hetet. Mivel hétfõn csak délután edzettünk, így ez nem is annyira számottevõ különbség! A héten megvolt minden, ami kell a jó felkészüléshez! Kondi, lábgyorsító edzés, dobó edzés és természetesen a normál edzések. Csütörtökön még egy edzõmeccs is belefért a ZTE-s fiúkkal. Ez is egy lépcsõje volt a mai ellenfelünkre való felkészülésben, hiszen itt gyakorolhattuk azokat a dolgokat, amit a Gyõr ellen esetleg használni akarunk.

Az ellenfélre való felkészülést szintén hétfõ este kezdtük. Ekkor beszéltük át a statisztikákat és az egyéni dolgokat a játékosokról. A következõ napokon lépésrõl-lépésre néztük át a zöld-fehérek figuráit, majd pénteken videózással néztük meg õket mérkõzésen is.

Ellenfelünkkel idén már játszottunk egyszer, de azóta kicsit átalakultak õk is és mi is. Természetesen egy jó csapatról van szó, néhány igazán jó játékossal, de ettõl függetlenül szeretnénk megszorongatni õket és akár gyõztesen elhagyni a pályát! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt.  Új edzõjük nagyon jól ismer minket, játékainkat, játékosainkat, hiszen Benczus anno itt kezdte edzõi pályafutását. Ellenfélként is járt már itt és most ismét visszatér. Ez peresze nem hiszem, hogy bármiben is befolyásolja a mérkõzést! Csak érdekesség, hogy nem is rég még épp õt ünnepelték Egerszegen, a férfi csapat mérkõzése elõtt, mint a ZTE egykori játékosa és most megint más szerepkörben köszönthetjük a pályán! Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt. Ez a mi kis kosaras családunk!

De akkor jöjjön a mérkõzés, ma 17 órakor és gyertek Ti is minél többen! Nyissuk együtt az új évet és nyissuk egy jó hangulatú összecsapással! Hajrá, Lányok Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt.……és hogy igazán jól kezdjük az évet kékben játszunk, hisz Kék……. Shift+R javítja ennek a kÈpnek a minÅ‘sÈgÈt. Shift+A javítja az oldal Ãsszes kÈpÈnek minÅ‘sÈgÈt.

Következõ mérkõzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Törekvés SE
Törekvés SE

2024. 05. 05. 18:00

Ostoros Károly Csarnok

Rájátszás 9-16. hely

Elõzõ mérkõzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#58 Jurkó Noémi
#7 Csalló Jázmin
#13 Ács Alexandra
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg