Egy rózsaszín ,fekete-fehér
2012. november 16.
Ma igazi kosárcsemegékkel szolgál a Városi Sportcsarnok a szurkolóknak. A lányok a Pinkk Pécsi 424 együttesével, míg a fiúk a PVSK-t látják vendégül, Reméljük mindkét csapat rózsaszínben fogja látni a világot a mérkőzések után és nem fekete- fehérben. Horváth Zsófi idei kilencedik blogbejegyzésében erről is olvashatnak!

 

Már itt is a második forduló. Kicsit fura ez most, hiszen soron következő ellenfelünkkel még nem játszottunk, pedig ellenük kellett volna kezdeni a szezont. Ez nem változtat azon a tényen, hogy péntek kora este pályára lépünk és természetesen hazai pályán nem lehet más a cél, mint a győzelem!
 
Előző hétvégén végre megszületett várva-várt első idegenbeli győzelem és ez talán kellő lendületet adhat erre, a keménynek ígérkező összecsapásra is! A BSE ellen helyenként már sikerült azt a lendületes kosárlabdát játszanunk, amit mi szeretnénk és ugyan a PINKK elleni mérkőzés természetesen egy teljesen más összecsapás lesz, de csak ezen az úton szabad tovább haladnunk. 
 
Az idei szezonban ez a második pécsi csapat lesz, akivel szembe találkozunk és bár úgy gondolom egyik sem a „régi nagy Pécs” már, de biztos, hogy valahogy próbálják továbbvinni azt hírnevet és kosárlabdát, amit elődjük alakított ki. Jelenlegi ellenfelünknél idén már edzőváltás is történt. Természetesen felkészültünk a fekete-fehérekből, átnéztük a csapatot és átbeszéltük pár figurájukat, hogyan építik fel játékukat. Úgy tűnik, hogy palánk alatt a legerősebbek, hisz mindkét légiósuk 190 centi feletti center.  Így nagyon fontos lesz, hogy ma még jobban koncentráljunk a belső terültek védelmére. Agresszív védekezéssel segíthetjük egymást, hogy ne tudjanak olyan ritmusban és azt a játékstílust játszani, mint amit szeretnének. Saját játékunkban pontosnak és szintén koncentráltnak kell lennünk, mert biztos, hogy az ellenfelünk is átnézte a mi figuráinkat és meg fognak próbálni kiszorítani a saját „komfort zónánkból”.
 
Nagy titkok továbbra sincsenek, egy jó kezdéssel megalapozhatjuk az egész meccs kimenetelét és természetesen az általában hullámzó teljesítményünket is meg kell próbálni minél kiegyensúlyozottabbra alakítanunk! A célunk természetesen nem lehet más, mint a győzelem, de az is nagyon fontos lesz, hogy milyen „hangulatú” meccset játszunk, hiszen nagyon fontos mérkőzéseink következnek és nem mindegy, hogy milyen élményekkel vágunk neki ezeknek az összecsapásoknak!
 
A csarnokban remélem jó lesz a hangulat, hiszen ma dupla meccset játszunk a Fiúkkal és ilyenkor mindig több néző előtt játszhatunk! Sok szeretettel várunk mindenkit mindkét mérkőzésre és reméljük, hogy kettős győzelemmel tudjuk megörvendeztetni a csarnokba kilátogatókat! 
 
Hajrá, Zalaegerszeg!!!
 
Horváth Zsófi
Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Ajka
Ajka

2024. április 28. 19:00

Rájátszás 9-16. hely

Ostoros Károly Csarnok

Előző mérkőzés
Ajka Basketball
84
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#7 Csalló Jázmin
#11 Kocsárdi Réka
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg