Zalai rangadó következik (videó)
2021. november 06.

A bajnokság 6. fordulójában szomszédvári rangadó vár együttesünkre. A Nagykanizsai Vadmacskák SE ellen idegenben kell megpróbálnunk begyűjteni az újabb győzelmet. 

Ellenfelünk a szezonban eddig két győzelemmel és három vereséggel áll, míg nekünk három győzelem mellett kettő vesztes mérkőzésünk van. Pár héttel ezelőtt a Hepp Kupában már összecsapott egymással a két együttes, akkor egy hektikus első félidőt követően sikerült nyernünk és tovább jutnunk a következő körbe. 

Nem lesz könnyű dolgunk ezúttal sem, hiszen hazai pályán harcos, kemény játékot játszik a Kanizsa. Vezetőedzőnk Czukor Bence is erre készül: 

-A Hepp Kupában már találkoztunk a Kanizsa csapatával, ahol láttuk, mi az erősségük és a gyengeségük. Van két meghatározó játékosunk, Jurkó Noémi és Zsámár Panna, akik mérkőzésről mérkőzésre kiváló teljesítményt hoznak. A mérkőzés egyik kulcsa az lesz, hogy mennyire tudjuk őket kikapcsolni a játékból. Szeretnénk a saját ritmusunkat hozni és abban játszani. Azt gondolom, hogyha ezt a kettőt meg tudjuk valósítani, illetve emellett a taktikai részeket is betartják a lányok, akkor nagy esélyünk lehet a sikerre.

Az elmúlt szezonban Szórád Anna is a kanizsaiakat erősítette, idéntől viszont már nálunk pallérozódik tovább. A találkozó előtt, fiatal játékosunk véleményére is kíváncsiak voltunk:

 

 

A mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik!

Hajrá Csajok!

2021. november 6. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#11 Kocsárdi Réka
#21 Jagodics Lilla
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#30 Péterfi Anna
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#7 Csalló Jázmin
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg