tippmix
Vidám, sportos délutánnal zártuk a szezont
2019. június 07.

Csütörtökön délután, az Ostoros Károly csarnokban gyülekezett a ZKTE utánpótlásának apraja nagyja. Az egészen kicsiktől a felnőtt játékosokig minden korosztályból érkeztek játékosok a közös évzáróra. 

Rózsás Gábor utánpótlás vezetőnk és a csapatok edzői – Molnár Anita, Hersics Adrienn, Gellérné Gulyás Ildikó, Gáspár-Szalay Virág, és a felnőtt csapatunk leköszönő és új edzője – Gáspár Dávid és Molnár József fogadta a fiatalokat. A téli összetartáshoz hasonlóan ezúttal is vidám ügyességi játékokkal, sorversennyel készültek az edzők, ahol együtt vetélkedtek a kosárpalánták és a korosztályos csapataink játékosai. Néhol az Exatlon című műsorra hasonlító feladatok is színesítették a versenyt, ahol természetesen a kosárlabda is fő szerephez jutott. 

Az évzárón csapatonként 2-2 játékos kiemeltek és díjaztak az edzők, az egész éves kiemelkedő teljesítményükért. A vidám, sportos nap zárásaként jöhetett a jól megérdemelt pizza és az követően a nyári szünet!

Köszönet illeti a gyerekeket a kitartó edzéslátogatásét és az egész éves munkájukért és természetesen köszönjük edzőinknek, hogy nagy felkészültséggel, türelemmel és odaadással terelgették a jövő kosárlabdázóit egyesületünkben. 

2019. június 7. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs

2018/2019 -es szezonban bronzérmes

a ZTE NKK

Előző mérkőzés
ZTE NKK
80
::
:
Uni Győr
60
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Horti Dóra
Kuttor Enikő
Csutorás Fanni
Horváth Fanni
Dömötör Dorina
Preisinger Boglárka
Janis Ndiba
Ács Alexandra
Kovács Georgina
Nagy Dóra
Török Kata
Horváth Fruzsina
Jurkó Noémi
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics