tippmix
Vidám, sportos délutánnal zártuk a szezont
2019. június 07.

Csütörtökön délután, az Ostoros Károly csarnokban gyülekezett a ZKTE utánpótlásának apraja nagyja. Az egészen kicsiktől a felnőtt játékosokig minden korosztályból érkeztek játékosok a közös évzáróra. 

Rózsás Gábor utánpótlás vezetőnk és a csapatok edzői – Molnár Anita, Hersics Adrienn, Gellérné Gulyás Ildikó, Gáspár-Szalay Virág, és a felnőtt csapatunk leköszönő és új edzője – Gáspár Dávid és Molnár József fogadta a fiatalokat. A téli összetartáshoz hasonlóan ezúttal is vidám ügyességi játékokkal, sorversennyel készültek az edzők, ahol együtt vetélkedtek a kosárpalánták és a korosztályos csapataink játékosai. Néhol az Exatlon című műsorra hasonlító feladatok is színesítették a versenyt, ahol természetesen a kosárlabda is fő szerephez jutott. 

Az évzárón csapatonként 2-2 játékos kiemeltek és díjaztak az edzők, az egész éves kiemelkedő teljesítményükért. A vidám, sportos nap zárásaként jöhetett a jól megérdemelt pizza és az követően a nyári szünet!

Köszönet illeti a gyerekeket a kitartó edzéslátogatásét és az egész éves munkájukért és természetesen köszönjük edzőinknek, hogy nagy felkészültséggel, türelemmel és odaadással terelgették a jövő kosárlabdázóit egyesületünkben. 

2019. június 7. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs

Maradj otthon!

Várjuk a 2020-2021-es szezont!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Kirby Burkholder
Horti Dóra
Preisinger Boglárka
Jurkó Noémi
Dömötör Dorina
Nagy Dóra
Andjela Delic
Kovács Georgina
Horváth Fanni
Keyona Hayes
Horváth Fruzsina
Kuttor Enikő
Janis Ndiba
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV