Vidám, sportos délutánnal zártuk a szezont
2019. június 07.

Csütörtökön délután, az Ostoros Károly csarnokban gyülekezett a ZKTE utánpótlásának apraja nagyja. Az egészen kicsiktől a felnőtt játékosokig minden korosztályból érkeztek játékosok a közös évzáróra. 

Rózsás Gábor utánpótlás vezetőnk és a csapatok edzői – Molnár Anita, Hersics Adrienn, Gellérné Gulyás Ildikó, Gáspár-Szalay Virág, és a felnőtt csapatunk leköszönő és új edzője – Gáspár Dávid és Molnár József fogadta a fiatalokat. A téli összetartáshoz hasonlóan ezúttal is vidám ügyességi játékokkal, sorversennyel készültek az edzők, ahol együtt vetélkedtek a kosárpalánták és a korosztályos csapataink játékosai. Néhol az Exatlon című műsorra hasonlító feladatok is színesítették a versenyt, ahol természetesen a kosárlabda is fő szerephez jutott. 

Az évzárón csapatonként 2-2 játékos kiemeltek és díjaztak az edzők, az egész éves kiemelkedő teljesítményükért. A vidám, sportos nap zárásaként jöhetett a jól megérdemelt pizza és az követően a nyári szünet!

Köszönet illeti a gyerekeket a kitartó edzéslátogatásét és az egész éves munkájukért és természetesen köszönjük edzőinknek, hogy nagy felkészültséggel, türelemmel és odaadással terelgették a jövő kosárlabdázóit egyesületünkben. 

2019. június 7. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#58 Jurkó Noémi
#13 Ács Alexandra
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg