Vasárnap közvetlen rivális és tabellaszomszéd Ajka következik
2024. március 08.

Az alapszakasz utolsó hazai bajnokiján vasárnap 15 órától az Ajka együttesét fogadjuk. Van miért visszavágni ellenfelünknek, hiszen nagyon kikaptunk az első meccsen. Csapatunk egy idegenbeli győzelemmel hangolódott a mérkőzésre. 

- Az Uni Győr Szese elleni idegenbeli összecsapás több szempontból is nagyon fontos volt a számunkra. Az a győzelem egy újabb lépcsőfok volt felfelé a tabellán, már biztosan az 1-5. helyezések valamelyikén zárjuk az alapszakaszt. Jelenlegi 9-5-ös mérlegünk azt is jelenti, hogy már biztosan pozitív mérleggel zárjuk a csoportunkat, s erre nagyon büszkék vagyunk csapatként. A legfontosabb pedig az, hogy ezzel a sikerrel a saját kezünkben tartottuk a sorsunkat, csak magunkra koncentrálhatunk-mondta Rózsás Gábor vezetőedző. 

Ahogy említettük az idei utolsó alapszakasz mérkőzés következik vasárnap:

- A bajnokság utolsó harmada mindig nagyon nehéz, főleg az ilyen fiatal csapatoknál. A legfontosabb ilyenkor, hogy az iskolai, munkahelyi terheket próbáljuk feledtetni a kosárlabda örömével, a jó társasággal, csapategységgel. Lényeges, hogy kipihenje mindenki a kisebb-nagyobb sérülések utóhatásait és leginkább az, hogy mentálisan minden szempontból új, pozitív impulzusokat kapjanak a játékosok. Amennyiben mindez sikerül, akkor a hátralévő 2 alapszakasz és várhatóan 8 rájátszás mérkőzésen élvezzük a játékot, saját arculatunkat tudjuk mutatni és örömünket leljük benne. Természetesen továbbra is az összes mérkőzésen megteszünk majd mindent a győzelmekért! Úgy gondolom, hogy eddig maximálisan elégedettek lehetünk a szezonunkkal, s ha az itt felsoroltak javarészt sikerülnek, akkor végső helyezéstől függetlenül a legvégén is így fogunk majd vélekedni! Várjuk szeretettel vasárnap is a szurkolókat, sokat jelent a támogatásuk!

A mérkőzést az Ostoros Károly csarnokban rendezzük, mely találkozóra, vezetőedzőnkhöz hasonlóan, hívjuk és várjuk szurkolóinkat!

Hajrá Csajok!

2024. március 8. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#30 Péterfi Anna
#58 Jurkó Noémi
#7 Csalló Jázmin
#13 Ács Alexandra
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
#21 Jagodics Lilla
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#15 Óházy Julianna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg