Újraindultak az edzések
2020. június 03.

Közel három hónap kihagyás után júniusban ismét pattoghat a labda. Minden körülmény és kockázati tényező mérlegelése után vezetőségünk úgy határozott, hogy megfelelő óvintézkedések, szükséges szabályozások bevezetésével, illetve betartásával újrakezdi az edzéseket.

-A Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok és az Apáczai Csere János Művelődési Központ szolgál egész hónapban az edzéseink otthonául. Minden korosztályunk folytatja a 2019 nyarának végén megkezdett munkát, eleinte elsődlegesen ismétlés és amolyan mini-alapozás van terítéken, majd a hónap közepétől már remélhetőleg rendes kerékvágásban folytatódhat tovább a szakmai része a dolgoknak. -  tájékoztatott Rózsás Gábor utánpótlás koordinátor.

Utánpótlás edzők irányítása alatt több, mint 100 leány állt ismét edzésbe már az első napokban. A legkisebb, 8-10 évesek számára hetente kettő, míg a legnagyobb, a felnőttkor küszöbe előtt állóknak minden hétköznap legalább egy edzéslehetőséget biztosít egyesületünk. Jelen helyzetben ugyan sokszor még úgymond zavarta a játékosokat a labda, de a szakmai stáb tagjai nagy örömmel nyugtázták, hogy a játékosok megfelelő fizikai állapotban érkeztek vissza a hosszú és mentálisan fárasztó kényszerszünetről, azaz a legtöbben becsületesen és rendszeresen végrehajtották az edzők által összeállított, otthon végezhető edzésprogramban szereplő sok-sok feladatot és gyakorlatot.

A korosztályos bajnokságok sajnos úgymond végetérés nélkül befejeződtek, de a jelenlegi bizonytalan helyzetben nagy örömünkre szolgál, hogy edzőinkkel és játékosainkkal közösen legalább ily módon van lehetőségünk folytatni a közös programokat, együtt lenni és készülni az előttünk álló kihívásokra.

2020. június 3. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg