tippmix
Újraindultak az edzések
2020. június 03.

Közel három hónap kihagyás után júniusban ismét pattoghat a labda. Minden körülmény és kockázati tényező mérlegelése után vezetőségünk úgy határozott, hogy megfelelő óvintézkedések, szükséges szabályozások bevezetésével, illetve betartásával újrakezdi az edzéseket.

-A Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok és az Apáczai Csere János Művelődési Központ szolgál egész hónapban az edzéseink otthonául. Minden korosztályunk folytatja a 2019 nyarának végén megkezdett munkát, eleinte elsődlegesen ismétlés és amolyan mini-alapozás van terítéken, majd a hónap közepétől már remélhetőleg rendes kerékvágásban folytatódhat tovább a szakmai része a dolgoknak. -  tájékoztatott Rózsás Gábor utánpótlás koordinátor.

Utánpótlás edzők irányítása alatt több, mint 100 leány állt ismét edzésbe már az első napokban. A legkisebb, 8-10 évesek számára hetente kettő, míg a legnagyobb, a felnőttkor küszöbe előtt állóknak minden hétköznap legalább egy edzéslehetőséget biztosít egyesületünk. Jelen helyzetben ugyan sokszor még úgymond zavarta a játékosokat a labda, de a szakmai stáb tagjai nagy örömmel nyugtázták, hogy a játékosok megfelelő fizikai állapotban érkeztek vissza a hosszú és mentálisan fárasztó kényszerszünetről, azaz a legtöbben becsületesen és rendszeresen végrehajtották az edzők által összeállított, otthon végezhető edzésprogramban szereplő sok-sok feladatot és gyakorlatot.

A korosztályos bajnokságok sajnos úgymond végetérés nélkül befejeződtek, de a jelenlegi bizonytalan helyzetben nagy örömünkre szolgál, hogy edzőinkkel és játékosainkkal közösen legalább ily módon van lehetőségünk folytatni a közös programokat, együtt lenni és készülni az előttünk álló kihívásokra.

2020. június 3. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Maradj otthon!

Várjuk a 2020-2021-es szezont!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Andjela Delic
Janis Ndiba
Horti Dóra
Preisinger Boglárka
Kirby Burkholder
Jurkó Noémi
Dömötör Dorina
Kuttor Enikő
Horváth Fruzsina
Horváth Fanni
Nagy Dóra
Keyona Hayes
Kovács Georgina
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV