tippmix

Újraindultak az edzések
2020. június 03.

Közel három hónap kihagyás után júniusban ismét pattoghat a labda. Minden körülmény és kockázati tényező mérlegelése után vezetőségünk úgy határozott, hogy megfelelő óvintézkedések, szükséges szabályozások bevezetésével, illetve betartásával újrakezdi az edzéseket.

-A Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok és az Apáczai Csere János Művelődési Központ szolgál egész hónapban az edzéseink otthonául. Minden korosztályunk folytatja a 2019 nyarának végén megkezdett munkát, eleinte elsődlegesen ismétlés és amolyan mini-alapozás van terítéken, majd a hónap közepétől már remélhetőleg rendes kerékvágásban folytatódhat tovább a szakmai része a dolgoknak. -  tájékoztatott Rózsás Gábor utánpótlás koordinátor.

Utánpótlás edzők irányítása alatt több, mint 100 leány állt ismét edzésbe már az első napokban. A legkisebb, 8-10 évesek számára hetente kettő, míg a legnagyobb, a felnőttkor küszöbe előtt állóknak minden hétköznap legalább egy edzéslehetőséget biztosít egyesületünk. Jelen helyzetben ugyan sokszor még úgymond zavarta a játékosokat a labda, de a szakmai stáb tagjai nagy örömmel nyugtázták, hogy a játékosok megfelelő fizikai állapotban érkeztek vissza a hosszú és mentálisan fárasztó kényszerszünetről, azaz a legtöbben becsületesen és rendszeresen végrehajtották az edzők által összeállított, otthon végezhető edzésprogramban szereplő sok-sok feladatot és gyakorlatot.

A korosztályos bajnokságok sajnos úgymond végetérés nélkül befejeződtek, de a jelenlegi bizonytalan helyzetben nagy örömünkre szolgál, hogy edzőinkkel és játékosainkkal közösen legalább ily módon van lehetőségünk folytatni a közös programokat, együtt lenni és készülni az előttünk álló kihívásokra.

2020. június 3. ZTE NKK

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
VBW CEKK Cegléd
VBW CEKK Cegléd

2021. február 13. 18.00

Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
74
::
:
Vasas Akadémia
82
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#4 Miljana Dzombeta
#14 Horváth Fanni
#8 Dömötör Dorina
#10 Mányoky Judit
#3 Szabó Petra
#9 Úr Boglárka
#16 Kulcsár Bianka
#12 Szabó Kinga
#15 Deanna Tuchscherer
#11 Horváth Fruzsina
#13 Chroméj Hajnalka
#5 Németh Kincső
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV