Újra pattog a labda az aszfalton
2014. május 03.
Decathlon Ball 2014 Utcai Kosárlabda fesztivál

Május 4-én a Zala pláza parkolójában két év után újra pattog majd a kosárlabda az aszfalton. A Decathlon Ball 2014 Utcai kosárlabda fesztiválra a jelentkezés javában zajlik és a szervezők mindent megtesznek a program sikeréért. A torna egyik szervezője Csizmadia László a  Városi Szabadidősport Szövetség kosárlabda bizottságának elnöke, aki évek óta szervezi hétről hétre a városi kosárlabda bajnokságot. 

Mi volt az alapkoncepció a kosárlabda fesztivál rendezésénél?

 - Két éve az áruház parkolójában volt utoljára hasonló fesztivál. Az akkori csapat sikeressé tette a rendezvényt és már tavalyis igény mutatkozott a rendezvényre. A Pálinka és Mangalica Majális szervezői fantáziát láttak ebben a rendezvényben és felkértek , hogy szervezzünk idén újra utcai kosárlabda versenyt. A szavakat tettek követtek és pillanatok alatt összeállt a csapat és már ki is mentek a szóróanyagok és elindult a jelentkezés. 

Mik a legfontosabb információ a bajnokságról?

-    május 4-én 9 órakor indul útjára a fesztivál hét palánkon, hét kategóriában. A 3+1 fős csapatok némi nevezési díj ellenében vehetnek rész a rendezvényen a kisgyermekkortól a felnőtt, nyílt és a vegyes , családi kategóriák közül választva. A nevezők egyedi pólót kapnak majd a versenyen. A nevezési határidő május 2-a.nevezni a nagy sportáruház információján lehet a Zala Parkban.  A csapatokban NB-s játékosok is játszhatnak, de együttesenként csak egy fővel indulhatnak. Lesznek dobóversenyek így büntető, hárompontos és two ball game is. Szponzorainknak hála értékes ajándékokat tudunk majd a győzteseknek adni. A fesztiválon természetesen a női és férfi kosárlabda csapat tagjai is jelen lesznek. Szeretnénk ezzel a rendezvénnyel is demonstrálni, hogy Zalaegerszegen népszerű a kosárlabda és rengetegen űzik ezt a sportot szabadidejükben. 

A szervezők remélik, hogy egy színvonalas és sikeres fesztivált tudnak majd lebonyolítani és évekre meghatározhatják ennek a nagyszerű sportnak az utcai változatának jövőjét. 

A helyszín: Zala Pláza parkoló( Mangalica fesztiválon)

Időpont: 2014. május 04. 9.00-17.00

Kategóriák:

Férfi – nyílt 
Családi
Középiskolás fiú
Középiskolás lány
Általános iskolás fiú
Általános iskolás lány
Alsó tagozatosok, vegyesen

A csapatok reggel 8 órától a információs pultnál vehetik át a pólókat. Rossz idő esetén az Ostoros Károly csarnokban rendezik a versenyt. 

Várnak mindenkit szeretettel!

pity

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#20 Szórád Anna
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg