tippmix

Tizenketten kezdtük el a felkészülést
2019. augusztus 06.

A hagyományokkal némileg szakítva, az Ifjúsági Sportcentrum atlétika pályáján kezdte meg csapatunk a felkészülést a 2019/2020-as bajnoki szezonra. Bronzérmes csapatunk a nyáron átalakult új magyar játékosok érkeztek- Kuttor Enikő, Nagy Dóra, Csutorás Fanni, Dömötör Dorina-, valamint új vezetőedző, Molnár József irányítja a szakmai munkát ebben az idényben. 

A rekortán pályán tűző napsütés és izmokat próbáló feladatok vártak a lányokra. Adrovicz Béla erőnléti edző elmondta, hogy sok a fiatal a keretben így hozzájuk is kellett igazítani a készségfejlesztő és állóképességet növelő feladatokat. 

Délután már Molnár József vezetőedző és Horváth Zsófia másodedző irányításával folytatták a munkát a lányok, de már a teremben. 

-Fiatalokkal kiegészülve,12 magyar játékossal kezdtük meg a munkát. Négy junior korú játékost hívtunk meg, hogy készüljön velünk és őket a szezon során is szeretnénk folyamatosan fejleszteni és a csapat körül tudni. Heti 9 edzéssel készülünk, melyben természetesen az erőnlét megszerzésének nagy szerepe lesz. A légiósaink szeptember elején csatlakoznak majd hozzánk- tájékoztatott vezetőedzőnk. 

A felkészülési mérkőzésekről annyi információt kaptunk, hogy szeptemberben minden hétre jut majd egy-egy mérkőzés, valamint a szeptember 13-15-. közötti Göcsej Kupán is ott lesz csapatunk. 

A játékunkban is lesz változás, hiszen szinte teljesen átalakult a csapatunk. Minőségi légiósokat sikerült igazolnunk, akikkel kiegészülve egy agresszív, gyors játékot játszó együttes szeretnénk lenni a szezonban. 

2019. augusztus 5. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
::
vs
Előző mérkőzés
PINKK Pécsi 424
85
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Chroméj Hajnalka
#9 Úr Boglárka
#8 Dömötör Dorina
#15 Deanna Tuchscherer
#14 Horváth Fanni
#10 Mányoky Judit
#11 Horváth Fruzsina
#5 Németh Kincső
#3 Szabó Petra
#12 Szabó Kinga
#16 Kulcsár Bianka
#4 Miljana Dzombeta
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV