tippmix
Tizenketten kezdtük el a felkészülést
2019. augusztus 06.

A hagyományokkal némileg szakítva, az Ifjúsági Sportcentrum atlétika pályáján kezdte meg csapatunk a felkészülést a 2019/2020-as bajnoki szezonra. Bronzérmes csapatunk a nyáron átalakult új magyar játékosok érkeztek- Kuttor Enikő, Nagy Dóra, Csutorás Fanni, Dömötör Dorina-, valamint új vezetőedző, Molnár József irányítja a szakmai munkát ebben az idényben. 

A rekortán pályán tűző napsütés és izmokat próbáló feladatok vártak a lányokra. Adrovicz Béla erőnléti edző elmondta, hogy sok a fiatal a keretben így hozzájuk is kellett igazítani a készségfejlesztő és állóképességet növelő feladatokat. 

Délután már Molnár József vezetőedző és Horváth Zsófia másodedző irányításával folytatták a munkát a lányok, de már a teremben. 

-Fiatalokkal kiegészülve,12 magyar játékossal kezdtük meg a munkát. Négy junior korú játékost hívtunk meg, hogy készüljön velünk és őket a szezon során is szeretnénk folyamatosan fejleszteni és a csapat körül tudni. Heti 9 edzéssel készülünk, melyben természetesen az erőnlét megszerzésének nagy szerepe lesz. A légiósaink szeptember elején csatlakoznak majd hozzánk- tájékoztatott vezetőedzőnk. 

A felkészülési mérkőzésekről annyi információt kaptunk, hogy szeptemberben minden hétre jut majd egy-egy mérkőzés, valamint a szeptember 13-15-. közötti Göcsej Kupán is ott lesz csapatunk. 

A játékunkban is lesz változás, hiszen szinte teljesen átalakult a csapatunk. Minőségi légiósokat sikerült igazolnunk, akikkel kiegészülve egy agresszív, gyors játékot játszó együttes szeretnénk lenni a szezonban. 

2019. augusztus 5. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
::
vs

Maradj otthon!

Várjuk a 2020-2021-es szezont!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Andjela Delic
Kuttor Enikő
Horváth Fruzsina
Preisinger Boglárka
Kirby Burkholder
Nagy Dóra
Horváth Fanni
Kovács Georgina
Dömötör Dorina
Keyona Hayes
Janis Ndiba
Horti Dóra
Jurkó Noémi
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV