tippmix
Tizenketten kezdtük el a felkészülést
2019. augusztus 06.

A hagyományokkal némileg szakítva, az Ifjúsági Sportcentrum atlétika pályáján kezdte meg csapatunk a felkészülést a 2019/2020-as bajnoki szezonra. Bronzérmes csapatunk a nyáron átalakult új magyar játékosok érkeztek- Kuttor Enikő, Nagy Dóra, Csutorás Fanni, Dömötör Dorina-, valamint új vezetőedző, Molnár József irányítja a szakmai munkát ebben az idényben. 

A rekortán pályán tűző napsütés és izmokat próbáló feladatok vártak a lányokra. Adrovicz Béla erőnléti edző elmondta, hogy sok a fiatal a keretben így hozzájuk is kellett igazítani a készségfejlesztő és állóképességet növelő feladatokat. 

Délután már Molnár József vezetőedző és Horváth Zsófia másodedző irányításával folytatták a munkát a lányok, de már a teremben. 

-Fiatalokkal kiegészülve,12 magyar játékossal kezdtük meg a munkát. Négy junior korú játékost hívtunk meg, hogy készüljön velünk és őket a szezon során is szeretnénk folyamatosan fejleszteni és a csapat körül tudni. Heti 9 edzéssel készülünk, melyben természetesen az erőnlét megszerzésének nagy szerepe lesz. A légiósaink szeptember elején csatlakoznak majd hozzánk- tájékoztatott vezetőedzőnk. 

A felkészülési mérkőzésekről annyi információt kaptunk, hogy szeptemberben minden hétre jut majd egy-egy mérkőzés, valamint a szeptember 13-15-. közötti Göcsej Kupán is ott lesz csapatunk. 

A játékunkban is lesz változás, hiszen szinte teljesen átalakult a csapatunk. Minőségi légiósokat sikerült igazolnunk, akikkel kiegészülve egy agresszív, gyors játékot játszó együttes szeretnénk lenni a szezonban. 

2019. augusztus 5. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
PEAC-Pécs
PEAC-Pécs
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. október 27. 18.00

Lauber Dezső Sportcsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
72
::
:
DVTK
84
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Kovács Georgina
Andjela Delic
Janis Ndiba
Horti Dóra
Kirby Burkholder
Jurkó Noémi
Horváth Fruzsina
Preisinger Boglárka
Kuttor Enikő
Keyona Hayes
Nagy Dóra
Horváth Fanni
Dömötör Dorina
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics