Táborozni jó!
2023. július 05.

Nem telhet el úgy a nyár, hogy ne szerveznénk az utánpótlásunknak nyári tábort. Így történt ez idén is és az iskolaév lezárását követő héten napközis jellegű tábort tartottunk az Ostoros Károly csarnokban. 

A sporttáborban az előkészítő és kenguru korosztályból 30 gyermek vett részt, ahol változatos programokkal kedveskedtek nekik utánpótlásedzőink. 

A programban napi két edzés szerepelt, ahol a kosárlabda alapelemeit gyakorolhatták a lányok, valamint különböző ügyességi játékokon és természetesen az egymás elleni csatákban bővíthették tudásukat. Az edzések mellett az ebéd és a délutáni tréning között volt számháború a Parkerdőben, előadást hallgathattak a fiatalok az internet veszélyeiről, a biztonságos közlekedésről. De volt fagyizás és strandolás is a városi strandon. 

A foglalkozásokat Gellérné Gulyás Ildikó, Molnár Anita, Czukor Tünde és Hersics Adrienn tartotta a gyerekeknek. A rekkenő hőséget jól bírták a fiatalok, az ebéd mellett müzliszeletekkel, sok folyadékkal és gyümölccsel pótolták az elégetett kalóriákat. 

2023. július 5. ZKTE

Következő mérkőzés
SZPA-HSE
SZPA-HSE
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Női Amatőr NB I 10. forduló

2024. január 14. 16:00

Budapest, Hit Park - Labdacsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
75
::
:
Zsíros AK.
61
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
#13 Ács Alexandra
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#14 Kovács Georgina
#0 Kiss Virág
#21 Jagodics Lilla
#30 Péterfi Anna
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV