Saját magunkra figyelünk
2021. október 08.

Két hazai győzelemmel kezdtük a szezont (DVTK, Ajka), ami jó alap lehet a folytatásra. A hétvégén első idegenbeli mérkőzésünkre készülünk, de előtte vezetőedzőnket, Czukor Bencét kérdeztük a tapasztalatairól. 

-Mindenképp pozitív, hogy így tudtuk elkezdeni a szezont. Azt gondolom, hogy egyre jobban kezdik megszokni a lányok azt a rendszert, amit elképzeltünk, és amiben dolgozunk. Nyilván most már kezdik sokkal jobban érezni egymást, és ezért egyre jobban felszínre kerülnek azok a kvalitások, amik egy-egy játékosban benne vannak. Természetesen azon vagyunk, hogy minél többet kihozzunk a lányokból, ezért dolgozunk folyamatosan hétről-hétre. A célunk, hogy bárhol lépjünk pályára, a saját ritmusunkat tudjuk ráerőltetni az ellenfélre. 

Két idegenbeli összecsapás következik, ha a Hepp Kupát is belevesszük, akkor három. 

-A BEAC ellen nagyon nehéz, mert ismételten egy U23-as csapatról beszélünk. A hét elején volt egy mérkőzésük, ahol szinte a junior csapattal álltak ki. Vereséget is szenvedtek. Nyilván bennük van az, hogy meg szeretnék mutatni, mert azért ez a csapat ennél többre képes. A tavalyi szezonból kiindulva, amikor teljes kerettel játszottak és egy nagyon erős és ütőképes csapat voltak. Nagyon jó játékstílust képviselnek, abszolút a gyors játékra törekszenek. Szóval, hogyha teljes kerettel jelennek meg a vasárnapi mérkőzésen, akkor azt gondolom, hogy egy izgalmas mérkőzés alakulhat, főleg úgy, hogy az lesz az első idegenbeli találkozónk. Utána pedig egyből következik egy igazi Zala megyei rangadó, mert a Hepp kupában a Nagykanizsát kaptuk, akikkel 19-én délután fogunk megmérkőzni idegenben. Természetesen ott is az a cél, hogy minél előrébb jussunk, ne csak a bajnokságba. A kupa után utána majd a Pécsre látogatunk ugyan azon a héten. Nyolc nap alatt két bajnoki és egy kupameccs vár ránk, amiken jól szeretnénk teljesíteni. 

Hajrá Csajok!

2021. október 8. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#11 Kocsárdi Réka
#21 Jagodics Lilla
#15 Óházy Julianna
#7 Csalló Jázmin
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#30 Péterfi Anna
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#14 Kovács Georgina
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV