Örülök, hogy újra ZTE mezben játszhatok!
2021. október 09.

Kovács Georgina egy szombathelyi kitérő után újra Zalaegerszegen játszik és fontos szerep jut neki a csapatunkban. A DVTK és az Ajka ellen is bizonyította jó döntést hozott, hogy hazatért. 

Mi döntött az mellett, hogy visszatérsz a nevelőegyesületedhez?
-Tavalyi jól sikerült szezon után mindenképpen szerettem volna újra komolyabb szinten játszani, és több megkeresés közül a legvonzóbb a Zalaegerszeg ajánlata volt. Tamással beszélgettem sokat a feladatról, az elvárásokról és nagyon szimpatikus volt, hogy vezér szerepkörben számítanak rám. Sokat nem gondolkodtam, hamar elfogadtam és örülök, hogy újra ZTE mezben futhatok ki a pályára. 

Milyen volt a felkészülés, milyen csapat épült most Zalaegerszegen?
-Kemény hét hetes felkészülésen vagyunk túl, de úgy gondolom készen állunk a szezonra. Fiatal csapat vagyunk, kiegészítve rutinos játékosokkal. Kezdünk összeállni csapatként, mindenki tudja a szerepét, segítjük egymást ez fog minket előre vinni a tervezett úton.

Hogy látod, mire lehet képes ez a csapat?
-Cél nem lehet más, mint kiharcolni a visszajutást, véleményem szerint képesek lehetünk rá. Hosszú a szezon, viszont nincs rájátszás csak alapszakasz, így még jobban felértékelődnek a győzelmek, ha odafigyelünk és minden meccsen maximumot hozunk csapatként védekezésben, támadásban akkor képesek leszünk rá!

Mit vársz magadtól, lehetsz -e vezére az újjáalakult ZTE NKK-nak?
-Bízom magamban és a csapatban is, tetszik a szerepkör, amiben vagyok, illik a játékstílusomhoz. Örülök, hogy vezérként számítanak rám, ez plusz motivációt ad nekem. Minden meg fogok tenni, hogy ez a csapat visszakerüljön, ahova egy zalaegerszegi csapatnak helye van, az első osztályba. 

Vasárnap a BEAC Újbuda ellen lép pályára csapatunk, az első idegenbeli mérkőzésén.

 

Hajrá Csajok!

2021. október 9. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#21 Jagodics Lilla
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#20 Szórád Anna
#30 Péterfi Anna
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV