Nehéz mérkőzés vár ránk a SMAFC ellen
2022. február 13.

A 15. fordulóban a Sportdarázs SMAFC vendégei leszünk ma 17 órától. Ellenfelünk a döntőig menetelt a Hepp Kupában, majd hétközi mérkőzésen veszített a Csata otthonában. 
Számunkra a hosszú debreceni túra, sajnos vereséggel ért véget. Akkor nagyon rövid cserepaddal játszottunk végig kiélezett mérkőzést a DEAC ellen. A jó hír, hogy Szórád Anna és Molnár Hanna visszatért és a keretünket erősíti. Gorjanácz Ágira viszont továbbra sem számíthat Czukor Bence, akinek izgalmas lesz a találkozó, hiszen éppen Sopronból tett át a székhelyét Zalaegerszegre. 

Izgalmas és küzdelmes mérkőzés vár ránk Sopronban. Ellenfelünk keretét fiatal tehetséges játékosok alkotják, aki a Sportakadémián pallérozódnak Altobelli Giustino kezei alatt. A fejlődés látszik, hiszen a Hepp Kupában ezüstérmet szereztek és a bajnokságban is jól állnak, a tavalyi évhez képest. Az elmúlt évben Altobelli mellett dolgozva sokat tanultam, amit itt Zalaegerszegen is hasznosíthatok. Pikáns mérkőzésre számítok, ahol az a csapat fog nyerni, amelyik leküzdve a fáradtságot, jobban fog koncentrálni. Azon leszünk, hogy ezek mi legyünk. 

A mérkőzés esélyeiről Kovács Georginát is megkérdeztük:

 

 

Az összecsapás 17 órakor kezdődik a Novomatic Arénában. 

2022. február 13. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
::
vs

Köszönjük a szurkolást!

Találkozunk a következő szezonban!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#14 Horváth Fanni
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
#77 Molnár Hanna
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV