Nagy csata várható vasárnap
2022. április 23.

A 25. fordulóban a Csata DSE együttesét látjuk vendégül vasárnap 13 órától. 

Még hat forduló van hátra a szezonból, és egyre élesedik a harc a dobogós helyek megszerzéséért. Ellenfelünk listavezetőként, nyilvánvalóan a bajnoki cím megszerzésére törekszik. Nekünk, hogy a céljainkat elérhessük, le kell győznünk a legjobbakat, köztük a Csatát. A lányok keményen készültek a héten az összecsapásra. 

" Elsődlegesen próbáltuk visszanézni, illetve kielemezni az egymás elleni idegenbeli mérkőzésünket. Ezen felül pedig szeretnénk kijavítani a MAFC elleni botlásunkat és nagy erőket mozgósítottunk a héten, hogy ezt végre tudjuk hajtani. Kulcskérdés lesz, hogy mennyire tudjuk majd a kizárásokból megakadályozni ellenfelünket a támadó lepattanók megszerzésében, illetve az alsó posztos játékukat hogy tudjuk kontrollálni. Ha ezekben jobbat tudunk nyújtani, mint mondjuk az előző hétvégi mérkőzésen, akkor azt gondolom, hogy bármi lehetséges, főleg mert mi hazai pályán játszunk"- mondta honlapunknak a mérkőzés előtt Czukor Bence vezetőedző. 

Hogy sikeresek lehessünk, vasárnap mindenkinek oda kell tennie magát. Az összecsapás előtt fiatal játékosunkat Szórád Annát kérdeztük:

 

Hajrá csajok!

2022. április 23. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg