Nagy csata várható vasárnap
2022. április 23.

A 25. fordulóban a Csata DSE együttesét látjuk vendégül vasárnap 13 órától. 

Még hat forduló van hátra a szezonból, és egyre élesedik a harc a dobogós helyek megszerzéséért. Ellenfelünk listavezetőként, nyilvánvalóan a bajnoki cím megszerzésére törekszik. Nekünk, hogy a céljainkat elérhessük, le kell győznünk a legjobbakat, köztük a Csatát. A lányok keményen készültek a héten az összecsapásra. 

" Elsődlegesen próbáltuk visszanézni, illetve kielemezni az egymás elleni idegenbeli mérkőzésünket. Ezen felül pedig szeretnénk kijavítani a MAFC elleni botlásunkat és nagy erőket mozgósítottunk a héten, hogy ezt végre tudjuk hajtani. Kulcskérdés lesz, hogy mennyire tudjuk majd a kizárásokból megakadályozni ellenfelünket a támadó lepattanók megszerzésében, illetve az alsó posztos játékukat hogy tudjuk kontrollálni. Ha ezekben jobbat tudunk nyújtani, mint mondjuk az előző hétvégi mérkőzésen, akkor azt gondolom, hogy bármi lehetséges, főleg mert mi hazai pályán játszunk"- mondta honlapunknak a mérkőzés előtt Czukor Bence vezetőedző. 

Hogy sikeresek lehessünk, vasárnap mindenkinek oda kell tennie magát. Az összecsapás előtt fiatal játékosunkat Szórád Annát kérdeztük:

 

Hajrá csajok!

2022. április 23. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Köszönjük a szurkolást!

Találkozunk a következő szezonban!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#77 Molnár Hanna
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#10 Horváth Fruzsina
#14 Kovács Georgina
#14 Horváth Fanni
#15 Óházy Julianna
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV