Mindenképpen győzni szeretnénk Miskolcon
2022. február 19.

A Magyar Kupa döntőjének árnyékában! Így is felvezethetnénk a ma délutáni összecsapást, ahol a 16. fordulóban a DVTK U23-as együttesével találkozunk Miskolcon. Hiszen a hétvégén a DVTK Arénában rendezik a kupadöntőt, amikről szép emlékeket őrzünk mi is. 

Ellenfelünk jelenleg az utolsó helyen áll a tabellán, de ez semmit nem jelent, hiszen mi is fiatal csapattal állunk ki ellenük. A héten egy rutinos játékossal kevesebben lettünk, mivel Gorjanácz Ági külföldre szerződött. Ennek ellenére mindent meg fognak tenni a lányok a sikerért. Czukor Bence bízik a lányokban és optimistán tekint a találkozó elé: 

"Eddig se voltunk könnyű helyzetben a sok sérülésünk és betegség miatt, de Ági távozása után sem esünk össze, hanem dolgozunk tovább. Még egy hét van az átigazolási időszak lezártáig, így természetesen megpróbáljuk a lehetőségeink szerint pótolni a megüresedett posztot. A DVTK ellen is sokkal nagyobb felelősség hárul mindegyik játékosunkra, illetve nagyobb lehetőséghez jutnak ezzel a fiatalok. Remélem, hogy tudnak ezzel élni, és képesek lesznek előrelépni. Azt gondolom, hogy már elég sok hullámvölgyön vagyunk túl ebben a szezonban, de a csapatnak van ereje, hogy ezt az időszakot is együtt át fogjuk vészelni és pozitívan fogunk ebből a dologból kikerülni. A DVTK ellen, ami eddig is az erősségünk volt, a belső posztos játék, és a külső megbontások, most is arra helyezzük a hangsúlyt. Hosszú túra lesz, messzire utazunk, de mindenképpen szeretnénk győzelemmel hazatérni."

Ahogy vezetőedzőnk is fogalmazott a fiatalokra is nagyobb szerep hárul majd a folytatásban. Ebben az esztendőben csatlakozott a felnőtt kerethez fiatal tehetségünk Molnár Hanna, aki szeretne minél hasznosabb tagja lenni a csapatnak.

 

 

A találkozó ma 13 órakor kezdődik a DVTK Arénában. 

Hajrá Csajok!

2022. február 19. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs

Köszönjük a szurkolást!

Találkozunk a következő szezonban!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#20 Szórád Anna
#77 Molnár Hanna
#10 Horváth Fruzsina
#14 Horváth Fanni
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV