„Legyünk hálásak a plusz időért!” – Andjela Delic üzent otthonról
2020. április 25.

Bosnyák hátvédünk, Andjela Delic az elején nehezen találta a ritmust, majd fokozatosan lendült játékba és nagyon hasznos tagja lett csapatunknak. Átlagban 21.2 percet töltött a parketten, főleg csereként szállt be a mérkőzésekbe. 


Statisztikai adatok:

20 mérkőzésen lépett pályára

8.3 pont
1.9 lepattanó
2.9 gólpassz
11.4 VAL
57 % közeli dobás
40 % közép távoli
31 % távoli dobás
83 % büntető

A legtöbb pontot a Sopron Basket ellen szerezte (18/6 pont), de remekül játszott a Győr, a Vasas, a Cegléd, és a TFSE ellen is. Csereként mindig tudott valamiben hozzátenni a csapatjátékhoz. 
Andjela a pályán és azon kívül is igazi csapatember volt. 

Jelenleg hazájában tartozik, ahova sikerült a szezonzárást követően elutaznia és most onnan küldött nekünk üzenetet. 

 


"Helló Mindenkinek!

Remélem, mindannyian biztonságban vagytok és a szeretteitekkel tudtok lenni! Szeretném kihasználni ezt a lehetőséget, hogy mindenkinek köszönetet mondjak, a csapattársaimnak a csapattal dolgozóknak és mindenkinek, aki támogatott minket az egész szezonban. 

A magyarországi tapasztalataimról annyit szeretnék mondani, hogy nagyon hálás vagyok mindenért, amit itt történ velem, mert ez egy teljesen új szituáció volt számomra, de 2-3 hónap után már úgy éreztem itt magam, mintha szezonokat töltöttem volna itt el. 

Szintén nagyon örülök, hogy a csapatomnak sikerült bronzérmet nyernie a Magyar Kupában. Nagyon büszke vagyok, mert igazán megmutattuk mindenkinek, hiszen „underdognak” tartottak minket és erre rácáfoltunk. 
Szeretnék egy pár szót mondani, a koronavírus miatt a világban kialakult helyzetről. Úgy gondolom és hiszem, hogy mindennek oka van és ez egy nagy lecke számunkra! Tehát tanulnunk kellene belőle! Hálásnak lennünk az plusz időért, amit most a szeretteinkkel tölthetünk! Okosnak kell lennünk ebben a helyzetben, pozitívnak maradni és fegyelmezettnek. Ezek a nehéz napok el fognak múlni és jobbak jönnek!
Nálunk Boszniában egyelőre nem rossz a helyzet, betartjuk a szabályokat, amiket a szakemberek adnak nekünk. Remélem, elég okosak vagyunk, hogy tartsuk a fegyelmet!

Mára ennyit és hajrá ZTE! "

Köszönjük Andjela!

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2020. április 25. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#0 Kiss Virág
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#21 Jagodics Lilla
#15 Óházy Julianna
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#11 Kocsárdi Réka
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV