tippmix

„Legyünk hálásak a plusz időért!” – Andjela Delic üzent otthonról
2020. április 25.

Bosnyák hátvédünk, Andjela Delic az elején nehezen találta a ritmust, majd fokozatosan lendült játékba és nagyon hasznos tagja lett csapatunknak. Átlagban 21.2 percet töltött a parketten, főleg csereként szállt be a mérkőzésekbe. 


Statisztikai adatok:

20 mérkőzésen lépett pályára

8.3 pont
1.9 lepattanó
2.9 gólpassz
11.4 VAL
57 % közeli dobás
40 % közép távoli
31 % távoli dobás
83 % büntető

A legtöbb pontot a Sopron Basket ellen szerezte (18/6 pont), de remekül játszott a Győr, a Vasas, a Cegléd, és a TFSE ellen is. Csereként mindig tudott valamiben hozzátenni a csapatjátékhoz. 
Andjela a pályán és azon kívül is igazi csapatember volt. 

Jelenleg hazájában tartozik, ahova sikerült a szezonzárást követően elutaznia és most onnan küldött nekünk üzenetet. 

 


"Helló Mindenkinek!

Remélem, mindannyian biztonságban vagytok és a szeretteitekkel tudtok lenni! Szeretném kihasználni ezt a lehetőséget, hogy mindenkinek köszönetet mondjak, a csapattársaimnak a csapattal dolgozóknak és mindenkinek, aki támogatott minket az egész szezonban. 

A magyarországi tapasztalataimról annyit szeretnék mondani, hogy nagyon hálás vagyok mindenért, amit itt történ velem, mert ez egy teljesen új szituáció volt számomra, de 2-3 hónap után már úgy éreztem itt magam, mintha szezonokat töltöttem volna itt el. 

Szintén nagyon örülök, hogy a csapatomnak sikerült bronzérmet nyernie a Magyar Kupában. Nagyon büszke vagyok, mert igazán megmutattuk mindenkinek, hiszen „underdognak” tartottak minket és erre rácáfoltunk. 
Szeretnék egy pár szót mondani, a koronavírus miatt a világban kialakult helyzetről. Úgy gondolom és hiszem, hogy mindennek oka van és ez egy nagy lecke számunkra! Tehát tanulnunk kellene belőle! Hálásnak lennünk az plusz időért, amit most a szeretteinkkel tölthetünk! Okosnak kell lennünk ebben a helyzetben, pozitívnak maradni és fegyelmezettnek. Ezek a nehéz napok el fognak múlni és jobbak jönnek!
Nálunk Boszniában egyelőre nem rossz a helyzet, betartjuk a szabályokat, amiket a szakemberek adnak nekünk. Remélem, elég okosak vagyunk, hogy tartsuk a fegyelmet!

Mára ennyit és hajrá ZTE! "

Köszönjük Andjela!

Fotó: Bálizs Zsuzsa

2020. április 25. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
::
vs

Maradj otthon!

Várjuk a 2020-2021-es szezont!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Horváth Fanni
Dömötör Dorina
Horti Dóra
Kirby Burkholder
Kovács Georgina
Preisinger Boglárka
Janis Ndiba
Horváth Fruzsina
Andjela Delic
Nagy Dóra
Kuttor Enikő
Keyona Hayes
Jurkó Noémi
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV