Legkisebb játékosai számára rendezett Mini Tornát egyesületünk
2022. április 07.

Március 26-án, szombaton összesen 30 kis kosaras palánta lépett parkettre első ízben az Ostoros Károly Csarnokban a ZKTE kék-fehér-sárga színeiben.

Az utóbbi években a rendszeres toborzásainknak, bemutató edzéseinknek, a remek társaságnak és jó hangulatú, változatos edzéseknek köszönhetően egyre több kisleány döntött a kosárlabda sportág mellett, s buzdította erre osztálytársait, barátnőit is. A legkisebbek (10 év alattiak) az MKOSZ által szervezett hivatalos bajnokságokon még nem szerepelhetnek, de a klub részéről szerettünk volna nekik és hozzátartozóiknak is kedveskedni azzal, hogy egy amolyan igazi kosárlabda rendezvényen a ZKTE mezében is megmutathassák magukat, s azt, hogy milyen sokat tanultak, fejlődtek, ügyesedtek az edzéseken. 

Az előkészítő korosztályhoz (6-10 évesek) tartozó leányok számára jelenleg több városrészben is tartunk rendszeresen edzéseket, amire folyamatosan várjuk a sportág iránt érdeklődő, mozogni és jó közösségbe tartozni vágyó kicsiket (Érdeklődni lehet a következő elérhetőségeken: Rózsás Gábor utánpótlás koordinátor - e-mail: zkteup@yahoo.com ; mobil: +36303512283). Az ő számukra jelenleg Czukor Tünde, Hegyi Vivien, Hersics Adrienn, Molnár Anita edzők és Kovács Georgina, a felnőtt csapatunk saját nevelésű játékosa tartják a tréningeket, s mindannyian büszkék rá, hogy áldozatos munkájuknak köszönhetően a létszám folyamatosan növekszik, s már a város legtöbb általános iskolájából pattogtatnak nálunk gyerkőcök.

A szombat kora délutáni Mini Torna három kis csapat részvételével zajlott, a fehér mezben szereplő, Molnár Anita által vezetett csapat a ZKTE Zebrák fantázianévvel szórta a kosarakat, Hegyi Vivien csoportja kék szerelésben ügyeskedett a parketten ZKTE Zsiráfok elnevezéssel, míg Hersics Adrienn gárdája sárga trikóban és nadrágban ZKTE Zergék titulussal pattogtatta, passzolta és dobta a játékszert a mini kosárba.

Három mérkőzés került megrendezésre, minden csapat megmérkőzött a másik két gárdával, egyetlen cél volt, hogy mindenki jól érezze magát miközben sportol, kosárlabdázik, a tényleges ponteredményeket ezért nem is figyeltük. Mind a 30 játékosunk felölthette tehát a szép mezeket, s pályára került mindkét mérkőzésén, ahol aztán mindannyian bátran, ügyesen és nagy örömmel kosárlabdáztak, szerezték a labdákat, lepattanókat vagy éppen adták a gólpasszokat, dobták a kosarakat.

ZKTE Zebrák (fehér) - Molnár Anita edző
Bornyász Réka, Duzsik Szófia, Hajmási Jázmin, József Milla, Molnár Betta, Sipos Hanna, Szakonyi-Nagy Orsolya, Varga Zsófia, Vendég Zita, Vida Veca

ZKTE Zsiráfok (kék) - Hegyi Vivien edző
Bodnár Edina, Gecse Manna, Horváth Gréta, Jakabfi Jázmin, Kónya Luca, Marton Sára, Márton Emese, Tóth Petra.

ZKTE Zergék (sárga) - Hersics Adrienn edző
Boronyák Emma, Domján Villő, Frimm Norina, Kakas Veronika, Kámán Dorina, Lőcsei Kitti, Pénzes Panna, Sas Boróka, Sándorfi Léna, Tuboly Norina, Ugrai Csenge, Varga Viktória.

A rendezvény osztatlan sikert aratott a gyerekek, a lelátót megtöltő hozzátartozók, ismerősök és edzőink körében egyaránt, így természetesen a továbbiakban is lesz ilyen és ehhez hasonló összejövetel kis csapataink számár, amelyre szeretettel várunk mindenkit!

Hajrá ZKTE!

2022. április 7. ZKTE

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#7 Csalló Jázmin
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
#15 Óházy Julianna
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV