Közös edzéssel zártuk az évet
2020. július 02.

Már több éves hagyomány, hogy közös edzéssel zárja az aktuális szezont a ZTE NKK utánpótlás nevelő egyesülete a ZKTE. A Zalakerámia Sport és Rendezvénycsarnokban hat korosztályból közel 70 gyermek, edzőik és szüleik vettek részt a záró foglalkozáson. 

Rózsás Gábor utánpótlás koordinátor és edzőtársai több állomásból álló feladatsort állítottak össze a gyerekeknek. A feladatok között voltak logikai fejtörők, kirakós, "Találd ki, hogy ki vagy!", labdás és egyéb ügyességi akadálypálya, többféle dobóverseny, szülők/edzők - gyerekek mérkőzések.

 

A gyerekek korosztályok alapján teljesen vegyesen voltak beosztva, minden csapatban volt a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki és a feladatok végrehajtásához megoldásához fontos szerep hárult a csapatmunkára.

A remek hangulatú délutánt közös pizzázás zárta. A ZKTE utánpótlás csapatai közül a nagyobb korosztályok - serdülőktől felfelé- augusztus elején kezdi el a felkészülést a következő szezonra. 

Köszönjük a gyerekeknek és a szüleinken a részvételt, valamint külön köszönet Rózsás Gábornak és edzőtársainak - Horváth Zsófia, Gulyás Ildikó, Molnár Anita, Hersics Adrienn, Czukor Tünde – a szervezésért és a játékokban való aktív részvételért!

fotó: Jóna István

2020. július 2. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#30 Péterfi Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#15 Óházy Julianna
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg