Klubunkkal és Zalaegerszeggel ismerkedtek a fiatalok(galériával)
2022. május 12.

Három fiatal, tehetséges játékost hívtunk és vártunk húsvét után, hogy bemutassuk klubunkban folyó munkát, melybe be is kapcsolódhattak. Emellett a helyi felsőoktatási intézményekbe is ellátogatunk velük.

- Látogatói napra hívtunk három tehetséges fiatal játékost (klubjaik engedélyével): Takács Dorinát, Túri Esztert (Kőbányai Darazsak) és Darázsi Dórát (Törekvés SE). A lányok klubunkkal és Zalaegerszeggel is ismerkedtek. Célunk, hogy alternatívát mutassunk nekik, hogy a vidéki kluboknál is komoly munka folyik és sokrétű kosárlabda élet folyik. Emellett rávilágítottunk arra, hogy nem csak a fővárosban, hanem városunkban is virágzó diákélet folyik és a helyi felsőoktatási intézmények is potenciális lehetőséggel szolgálnak a továbbtanulás szempontjából- mondta Czukor Bence, felnőtt csapatunk vezetőedzője. 

A lányok reggel az edzőteremben kezdtek, ahol Adrovicz Béla erőnléti edző mérte fel fizikai állóképességüket. A parketten már a futós és labdás feladatok váltották egymást, melyet Czukor Bence vezényelt. 

A gyakorlatokban csapatunk három fiatalja, Szórád Anna, Jagodics Lilla és Varga Réka segédkezett.  A jó hangulatú gyakorlást és a finom ebédet követően a fiatalokkal a Pannon Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központjába látogattunk el, ahol az intézmények képzési lehetőségeivel ismertettük meg vendégeinket. 

A három játékos, elmondásuk szerint hasznos és tartalmas napot töltöttek Zalaegerszegen. 

2022. május 12. ZTE NKK
 

Következő mérkőzés
::
vs

Köszönjük a szurkolást!

Találkozunk a következő szezonban!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#14 Kovács Georgina
#77 Molnár Hanna
#14 Horváth Fanni
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV