Kirby Burkholder üzenete
2016. július 06.

Korábban beszámoltunk róla  Gáspár Dávid és a szakmai stáb megtalálta az új csapat első légiósát, az amerikai Kirby Burkholdert. A 3-as poszton bevethető játékos egy üzenettel lepte meg az egerszegi szurkolókat: 

-Sziasztok Kirby Burkholder vagyok, 24 éves, 183 cm magas bedobó Virginiaból. A tanulmányaimat is végeztem, a James Madison Egyetemen.  Az egyetem befejezése után szabadügynökként a Washington Mystics (WNBA) csapatában szerepeltem, ami után az első profi szezonomat Olaszországban kezdtem el, a következőt Belgiumban és most Magyarországra tartok, amelyet nagyon izgatottan várok.

Ahogy mindig a céljaim és elvárásaim nagyon magasak magammal szemben és azzal kapcsolatban is, hogy a csapattal meddig juthatunk. Keményen fogok dolgozni azért, hogy segítsem a csapatot a rájátszásba jutni, hogy a legmagasabb szinten versenyezzünk a Magyar Bajnokságban, és minél előrébb végezzünk a mezőnyben. Nagyon várom már, hogy találkozhassak a csapattal és elkezdjük a szezont szeptemberben!

Hey my name is Kirby Burkholder , I'm 24 years old and a 5'11 guard from Virginia , US. I played college basketball at James Madison University in Virginia , then after college was a free agent for the Washington Mystics which ended and then I started my first season in Italy , started my next season in Belgium, and finally now am starting my third season in Hungary which I am very excited for. As always my goals and expectations are high of myself and where the team can go. My expectation of myself is to work my hardest within the team and to help get the team to the playoffs and compete at a high level within Hungary with a winning record. I am very excited to meet everyone and get started with the season in September ! 

Kirby Burkholder várhatóan szeptember elején csatlakozik majd a csapathoz. 

Pity

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
#10 Horváth Fruzsina
#11 Kocsárdi Réka
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#7 Csalló Jázmin
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#30 Péterfi Anna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg