Jön a MAFC és a Mikulás
2021. december 03.

Szombaton este a Női NB I/B Piros csoportjában a MAFC együttesét fogadjuk. A fővárosi alakulat négy vereséggel kezdte a szezont, majd egymást követően háromszor nyertek. Jelenleg a kilencedikek a tabellán, kettővel hátrébb, mint a mi pozíciónk. 
Nem volt egyszerű az elmúlt időszak, hiszen sérülés és betegség nehezítette a munkát. Czukor Bence vezetőedző bizakodó a szombati összecsapást illetően:

- Elég nehéz időszakon vagyunk túl, de összeségében sikerült regenerálódni a lányoknak. Most már szinte mindenki bevethető. ez az idő arra is jó volt, hogy csiszoljuk a játékunkat és kijavítsunk néhány dolgot. Ismételten hazai pályán játszunk, ami nagy előny számunkra. Mindent bele fogunk adni, hogy megőrizzük a hazai veretlenségünket. 

Frindt Nikinek sikerült beilleszkedni Zalaegerszegen és hasznos tagja a csapatunknak. Fiatal játékosunkat is megkérdeztük a MAFC elleni esélyekről. 

 

Mivel a találkozóhoz közel van Mikulás ünnepe (konkrétan hétfőn lesz) ezért a nagyszünetben szeretnénk egy kis figyelmességgel kedveskedni a Zalaegerszegi Kosárlabda Torna Egylet (ZKTE) utánpótláscsapataiban pallérozódó fiataloknak. A félidőben az UP edzők vezetésével a parkettre hívjuk őket, akikhez csatlakozhatnak a mérkőzésre kilátogató gyerekek is. Természeten minden gyermeknek hoz ajándékot a Mikulás, mert mi tudjuk, hogy jók voltatok! 

Fontos! 

A mérkőzést csak érvényes oltási, vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek és a velük érkező fiatakorúak látogathatják. A csarnokban kötelező a szájat és az orrot eltakaró maszk viseláse. 

2021. december 3- ZTE NKK

Következő mérkőzés
Bajai NKK
Bajai NKK
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

NB I/B Piros csoport, 29. forduló

2022. május 22. 17.00

Dr. Pósta Sándor Sportcsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
95
::
:
DEAC-Debrecen
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#7 Soós Dorina
#5 Sánta Petra
#77 Molnár Hanna
#99 Frindt Nikoletta
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#14 Horváth Fanni
#20 Szórád Anna
#15 Óházy Julianna
#12 Pap Regina
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV