Hazai bajnokin a Baja lesz az ellenfelünk
2024. január 20.

Több mint egy hónapja játszott csapatunk utolsója hazai parketten, akkor a listavezető Zsíros Akadémiát győztük le egy remek mérkőzésen. Vasárnap 16 órától ismét az Ostoros Csarnokba várjuk szurkolóinkat, amikor a Baja együttesét fogadjuk az Amatőr NB I 12. fordulójában. A lányok az SZPA otthonában, győzelemmel nyitották az évet és bizakodunk a jó folytatásban is, ahogy ezt Rózsás Gábor vezetőedző is teszi:

-Sokszor beszéltünk már róla, hogy nagyon homogén a bajnokság, kiegyenlített a mezőny, nagyjából minden csapat egyforma játékerőt képvisel. Ez nem csak amolyan közhely-puffogtatás, hanem szépen mutatják a mérkőzések eredményei is. Előző ellenfelünk, az SZPA-HSE például a két korábbi fordulóban legyőzte az akkor 2. helyezett BKG gárdáját és csak hosszabbításban maradt alul kiélezett találkozón a listavezető Zsíros Akadémia ellen. Minden győzelem értékes számunkra, különösen igaz ez az idegenben elértek esetére. Egy hazai pályán 71 pontot átlagoló csapatot tartottunk 60 pont alatt, ez komoly erőfeszítéseket igényelt a lányoktól védekezésben!

Mit vársz a Baja ellen, ami az első hazai bajnoki lesz az idén?

-A Bajai NKK egy sajátos stílusban kosárlabdázó, fiatal és rutinos játékosokat ötvöző, kiváló csapat. Mérkőzésenként 32 alkalommal kísérleteznek távolról, fontos feladat lesz ennek a limitálása. Nincs könnyű mérkőzés, mi, ahogy eddig is minden találkozó előtt igyekezni fogunk a lehető legjobb módon felkészülni az összecsapásra. Várjuk szeretettel vasárnap 16.00-kor eddigi és leendő szurkolóinkat az Ostoros Károly Csarnokba!

2024. január 20. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
UNI Győr SZESE
UNI Győr SZESE
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Női Amatőr NB I 16. forduló

2024. március 3. 17:00

Győr Városi Egyetemi Csarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
83
::
:
BKG Prima Sz. II.
93
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#0 Kiss Virág
#21 Jagodics Lilla
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#58 Jurkó Noémi
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV