Hasznos volt a Göcsej Kupa
2019. szeptember 21.

Élcsapatok ellen játszottunk a Forest Hungary 50. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupán. Mindhárom ellenfelünk, a honi bajnokságuk meghatározó csapatai. A svéd Lulea Basket ellen az első meccsen magabiztosan nyertünk. A Lulea a következő találkozóit- Győr, Szekszárd- nagy csatában megnyerte, bizonyítva, hogy erős európai csapat. Izgalmas volt nézni a torna nyitómeccsét is, ami a Győr-Szekszárd találkozó volt. A két csapat kiélezett meccset játszott egymással, ami előre vetíti, hogy hasonló intenzitású meccsekre számíthatunk majd a szeptember 28-án induló bajnokságban. 

Visszakanyarodva a lányok teljesítményéhez, láthattunk remek dolgokat, jó védekezéseket, ötletes támadásokat, küzdést és harcosságat. Molnár József vezetőedzőnk helyén kezeli a tornagyőzelmet:

-A játékosok mind egyénileg, mind csapatként mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb formában játszottak. A támadójátékunk egyre gördülékenyebb lett, mert jól hajtottuk végre a megbeszélt taktikai elemeket, és jó döntéseket hoztunk. A jó dobáskiválasztás pedig segített abban, hogy a védekezésünk is egyre hatékonyabb lett. Továbbra is dolgozunk az átmeneti védekezés egyes elemein, a Pick and roll védekezésünkön, illetve azon, hogy a labdát még jobban nyomás alatt tartsuk. Jó látni, hogy a kispad is együtt él a játékkal, a mérkőzés elejétől a végéig. Jó csapatszellem van kialakulóban, és ez mindig segít átlendülni a holtpontokon. És hát ne felejtsük el: megnyertük a jubileumi, 50. Göcsej Kupát!

A lányok a hét elején a sorozatterhelés miatt pihenőt kaptak, de a munka folytatódott a hét nagy részében. 

Ma Celjébe utazik csapatunk, ahol utolsó felkészülési mérkőzésünket játsszuk 18 órakor a bajnoki rajt előtt. 

Hajrá lányok!

2019. szeptember 21. ZTE NKK

 

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#11 Kocsárdi Réka
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#15 Óházy Julianna
#21 Jagodics Lilla
#7 Csalló Jázmin
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#30 Péterfi Anna
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV