tippmix
Hasznos volt a Göcsej Kupa
2019. szeptember 21.

Élcsapatok ellen játszottunk a Forest Hungary 50. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupán. Mindhárom ellenfelünk, a honi bajnokságuk meghatározó csapatai. A svéd Lulea Basket ellen az első meccsen magabiztosan nyertünk. A Lulea a következő találkozóit- Győr, Szekszárd- nagy csatában megnyerte, bizonyítva, hogy erős európai csapat. Izgalmas volt nézni a torna nyitómeccsét is, ami a Győr-Szekszárd találkozó volt. A két csapat kiélezett meccset játszott egymással, ami előre vetíti, hogy hasonló intenzitású meccsekre számíthatunk majd a szeptember 28-án induló bajnokságban. 

Visszakanyarodva a lányok teljesítményéhez, láthattunk remek dolgokat, jó védekezéseket, ötletes támadásokat, küzdést és harcosságat. Molnár József vezetőedzőnk helyén kezeli a tornagyőzelmet:

-A játékosok mind egyénileg, mind csapatként mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb formában játszottak. A támadójátékunk egyre gördülékenyebb lett, mert jól hajtottuk végre a megbeszélt taktikai elemeket, és jó döntéseket hoztunk. A jó dobáskiválasztás pedig segített abban, hogy a védekezésünk is egyre hatékonyabb lett. Továbbra is dolgozunk az átmeneti védekezés egyes elemein, a Pick and roll védekezésünkön, illetve azon, hogy a labdát még jobban nyomás alatt tartsuk. Jó látni, hogy a kispad is együtt él a játékkal, a mérkőzés elejétől a végéig. Jó csapatszellem van kialakulóban, és ez mindig segít átlendülni a holtpontokon. És hát ne felejtsük el: megnyertük a jubileumi, 50. Göcsej Kupát!

A lányok a hét elején a sorozatterhelés miatt pihenőt kaptak, de a munka folytatódott a hét nagy részében. 

Ma Celjébe utazik csapatunk, ahol utolsó felkészülési mérkőzésünket játsszuk 18 órakor a bajnoki rajt előtt. 

Hajrá lányok!

2019. szeptember 21. ZTE NKK

 

Következő mérkőzés
PEAC-Pécs
PEAC-Pécs
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. október 27. 18.00

Lauber Dezső Sportcsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
72
::
:
DVTK
84
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Janis Ndiba
Kuttor Enikő
Horváth Fruzsina
Preisinger Boglárka
Kirby Burkholder
Nagy Dóra
Horti Dóra
Andjela Delic
Kovács Georgina
Keyona Hayes
Jurkó Noémi
Horváth Fanni
Dömötör Dorina
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics