Harcos játék kell a Csata ellen
2020. október 14.

Ma 16 órától a Ludovika FCM Csata együttese ellen folytatjuk bajnoki szereplésünket. 

Szombaton hazai pályán fogadtuk volna a Győr együttesét, de ez a találkozó elmaradt, mivel a győrieknél pozitív koronavírus eseteket találtak. Ez a kis szünet ebben az erőltetett (szerda-szombat) menetben jól jött csapatunknak, hiszen így több időnk maradt felkészülni soron következő ellenfelünkből.

A Csata az elmúlt szezonban is megmutatta erejét, idén pedig három fordulóból két idegenbeli győzelemmel és egy vereséggel, mondhatni jól kezdtek. A fővárosiaknál játszik tavaly csapatunkkal kupa bronzérmet szerző Keyona Hayes, aki egyik húzóembere új csapatának. 

Nekünk mindenképpen javítanunk kell a védekezésünkön, sokkal harcosabban kell játszanunk. Alacsony szerkezetünkből adódóan sok lepattanót engedünk ellenfeleinknek, amiben szintén javulnunk kell. 

Nem vár könnyű mérkőzés ránk, de erről fiatal játékosunk Dömötör Dorina is tud mesélni, aki az elmúlt csonka bajnokságban is megtapasztalhatta a fővárosiak harcosságát. 

 

 

A találkozó 16 órakor kezdődik és a Frányó Péter, Csabai-Kaskötő Brigitta, Horváth Csongor Béla (Bognár Tibor) bírói hármas dirigálja majd.

Hajrá csajok, hajrá ZTE NKK. 

2020. október 14. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#11 Kocsárdi Réka
#21 Jagodics Lilla
#20 Szórád Anna
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#58 Jurkó Noémi
#7 Csalló Jázmin
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg