Harcos és pontos játékkal nyerhetünk!
2017. február 16.

Fontos és egyben nehéz mérkőzés vár csapatunkra szombaton, amikor a PINKK Pécsi 424 csapatát fogadjuk a Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnokban. A pécsiek helyezése megtévesztő lehet, mivel az európai kupaporondon is szerepeltek és talán a kettős terhelést nem bírta a csapatuk és a bajnokságra már nem maradt túl sok erejük. Jelenleg a 9. helyen állnak mindössze kettő győzelmet szerezve. Hozzánk hasonlóan a PINKK is légióst cserélt januárban és a 26 éves, 180 cm magas 1-2-3 posztokon bevethető Monica Engelman érkezett hozzájuk, aki két mérkőzésén is a legeredményesebbnek bizonyult a pécsieknél. 

Visszatérve csapatunkhoz a Szekszárd ellen remekül kezdtünk, viszont a második negyedtől a vendégek védekezésével nem tudtunk mit kezdeni. Támadásban elbizonytalanodtunk és ez rányomta a mérkőzésre a bélyegét. Sokkal szorosabb is lehetett volna ez a találkozó, de ez már a múlt. Gáspár Dávid a támadások hatékonyságának hiányát emelte ki a mérkőzés végi nyilatkozatában, amihez Nagy Dóra is csatlakozott. Tehát van min javítani szombaton, de nem szabad elbizakodottan játszanunk, mert meglepetés érhet bennünket. Kemény védekezéssel és pontos támadójátékkal verhető ez a pécsi csapat. Ezt már ősszel is bebizonyítottuk, amikor 71-63-ra sikerült idegenben nyernünk. Ahogy az elején mondtuk nehéz mérkőzés lesz, de nyernünk kell hazai pályán. 

A találkozó 17 órakor kezdődik és a Gorka Szabolcs, Vida József, Varga-Záray Kata (Forrai Sámuel) bírói hármas dirigálja majd. A mérkőzésre várjuk a szurkolókat, ahova a belépés továbbra is ingyenes. 

2017. február 16. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#58 Jurkó Noémi
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#14 Kovács Georgina
#20 Szórád Anna
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
#13 Ács Alexandra
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg