Győzni szeretnénk a listavezető ellen is
2023. december 10.

Vasárnap délután a listavezető Zsíros Akadémia együttese érkezik hozzánk. A 15 órakor kezdődő összecsapás az utolsó idei mérkőzése lesz csapatunknak.

Az Ajka ellen a szezon legnagyobb vereségébe szaladt bele együttesünk. Természetesen érdekelt bennünket, hogy a találkozó után, hogy készül csapatunk a Zsíros Akadémia ellen és miben kell változtatnunk, hogy legyen esélyünk a sikerre.

-A vasárnapi budapesti mérkőzésen sajnos semmi nem sikerült, ez előfordul még profi csapatok esetében is. A legfontosabb, hogy ezt minél előbb magunk mögött tudjuk, így hétfőtől már csak a következő mérkőzéssel foglalkoztuk- mondta Rózsás Gábor vezetőedző. -Nyolc mérkőzésünk volt eddig a szezonban, amelyből ráadásul 5 idegenben, s ezeken öt győzelmet gyűjtöttünk. Ezt előzetesen szerintem nem sokan gondolták volna. Nem gondolom, hogy változtatnunk kellene, haladnunk kell a kijelölt úton tovább csapatként, a győzelmeket és vereségeket egyaránt a helyükön kezelve. Vasárnap hazai pályán igyekezni fogunk a szebbik arcunkat mutatni és természetesen szeretnénk győzni és megszilárdítani a helyünket az élmezőnyben!

A találkozót tehát 15 órakor rendezzük az Ostoros Károly csarnokban, melyre hívjuk és várjuk szurkolóinkat. 

Akik nem tudnak a helyszínen szurkolni, azoknak a Zalasport csatornáján, online lesz lehetőségük élőben követni a találkozót.

 

Hajrá csajok, hajrá ZTE NKK!

2023. december 9. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
#21 Jagodics Lilla
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
#0 Kiss Virág
#5 Szakonyi-Nagy Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg