Egyszer már sikerült nyernünk, most megpróbáljuk újra!
2024. március 22.

Vasárnap az utolsó alapszakasz mérkőzés vár csapatunkra, mely összecsapáson a listavezető Zsíros Akadémia Kőbánya lesz az ellenfelünk. Két hét szünetet követően játszanak újra a lányok, így Rózsás Gábor vezetőedzőtől a felkészülésről és az esélyekről is érdeklődtünk:

-Az előző hetünk inkább a fizikális és mentális frissítés, pihentetés és regeneráció vonalon zajlott, aztán hétfőtől már ismét teljes erőbedobással folytattuk a munkát. Ahogy majdnem mindig, most is voltak gondjaink iskolai elfoglaltságok, betegségek miatt, de ezeket kizárjuk és mindig az aktuális feladatok megoldására koncentrálunk a rendelkezésre álló lehetőségeinknek megfelelően- adott tájékoztatást honlapunknak Rózsás Gábor. 

Ellenfelünk hazai pályán még veretlen a szezonban és már biztosan az élen zárják ezt a szakaszt. Masszív, kemény védekezésre építő gárdáról van szó. Az elejétől a végéig nagyon koncentráltnak kell lennünk, mivel szeretnék ismét meglepetést okozni.

-Ellenfelünk számára már valamilyen szinten tét nélküli az összecsapás, de nyilván céljuk a hazai veretlenség megőrzése és a visszavágás az itteni vereségért. Mi győzelem esetében 2. helyen zárnánk az alapszakaszt, vereség esetben pedig 2-5. helyezésig még bármi lehetne a többi mérkőzés eredményétől függően. Egyszer már sikerült nyernünk ellenük a szezonban, megvan tehát a recept, igyekezni fogunk a fővárosban is, hogy ez ezúttal is sikerüljön! Fegyelem, koncentráció, kemény csapatmunka, ez a célunk vasárnapra!

A záró fordulóban minden mérkőzés vasárnap 16.00-kor kezdődik majd.

Hajrá lányok! Hajrá ZTE NKK!

2024. március 22. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
::
vs

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
ZTE NKK
85
::
:
Ajka Basketball
74
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#30 Péterfi Anna
#58 Jurkó Noémi
#7 Csalló Jázmin
#13 Ács Alexandra
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
#21 Jagodics Lilla
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#15 Óházy Julianna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg