Egy éve történt...,de sokunknak örök emlék marad!
2020. május 03.
Örömteli nyilatkozatok

A 2018-2019-es bajnokságban az Uni Győr ellen vívtuk a bronzmérkőzést, ahol nagy csatában, hátrányból fordítva nyertük meg a párharcot. 

Ötödikként zártuk az alapszakaszt, így a negyedik PEAC Pécs ellen kellett kiharcolnunk az elődöntőbe kerülést. A párharcot idegenben kezdve 2-0-ra megnyertük, majd következett a Sopron Basket elleni elődöntő. A másik ágon a Győr a Szekszárd ellen hatalmas csatában, pályahátrányból harcolta ki a továbbjutást. A Sopron nem hagyott sok esélyt csapatunknak és megérdemelten jutott a döntőbe. A Győr nagy csatára kényszerítette a DVTK-t, de három meccsen végül a miskolciak kerültek a döntőbe. A bronzmérkőzésen, az előző szezonhoz hasonlóan a Győrrel kellett farkasszemet néznünk. 

Tekintsünk vissza a hárommeccses párharcra: 
Április 27.  ZTE NKK- Uni Győr 68-74
Az alapszakaszban kétszer sikerült legyőznünk a Győrt, a helyosztó első mérkőzésén a vendégek játszottak valamivel pontosabban és elvették a pályaelőnyünk. 

Április 30. Uni Győr- ZTE NKK 49-69
A második mérkőzésnek nagy volt a tétje, hiszen ha kikapunk, a Győr szerezheti meg a bronzérmet, ha nyerünk, akkor hazai pályán még lehet esélyünk! A találkozón az első perctől kezdve domináltunk és nem hagytunk esélyt a házigazdának. 

Május 3. ZTE NKK- Uni Győr 80-60
Egy hosszú és viszontagságos szezon utolsó, sorsdöntő összecsapásán a második negyedben tíz pontos előnyt szereztünk. A kiegyenlített harmadik negyed után a lányok ellenállhatatlanul játszottak és megérdemelten tették fel az I-re a pontot. 

Egy fantasztikus közösség, nagyszerű teljesítménye eredményezte ezt a sikert. A találkozó után próbáltuk megszólaltatni a játékosokat, mit jelent számukra ez a bronzérem. Akkor a videók publikálása elmaradt, de így egy év távlatában jó visszaemlékezni a felemelő pillanatokra, a boldog arcokra, nyilatkozatokra. 

 

 

Videó: Jóna István

2020. május 3. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Köszönjük a szurkolást!

Találkozunk a következő szezonban!

Előző mérkőzés
ZTE NKK
95
::
:
Sdarázs SMAFC
89
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Sánta Petra
#7 Soós Dorina
#10 Horváth Fruzsina
#14 Kovács Georgina
#14 Horváth Fanni
#13 Ács Alexandra
#99 Frindt Nikoletta
#12 Pap Regina
#77 Molnár Hanna
#20 Szórád Anna
#15 Óházy Julianna
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV