tippmix

Dolgozunk tovább!
2020. november 09.

Az U11-es  Kenguru korosztályunk Hersics Adrienn és Czukor Tünde irányításával a Nagykanizsa Thúry SZKI. tornatermében játszott az első fordulóban 

Edzői beszámoló:

Már nagyon vártuk, hogy hosszú kihagyás után mikor léphetünk újra pályára egy igazi tétmérkőzésen. Szomorú hírként ért bennünket (a torna előtt egy nappal), hogy a szülők nem jöhetnek a várva várt mérkőzést megnézni. 
Az első mérkőzésünket a Kanizsa Kosárlabda Klub fiú csapatával kezdtük. A lányok nagyon izgultak, de ez természetes. A melegítés végére pedig már enyhült a félelmük.

Zalaegerszegi KTE-Kanizsa KK 48-55

Váltott negyedekben játszottunk, egy negyedben az Eötvös iskolás lányok, a másikban a petőfisek voltak a parketten. Az első negyedben fej-fej mellett haladtak a csapatok. Sikerült semlegesíteni az ellenfél magas játékosát. A második negyedben pedig sikerült lefutnunk a fiúkat, meglepően gyorsabbak, dinamikusabbam voltunk. Így sikerült a félidőre egy kis előnyt szereznünk magunknak, a félidei büntető dobásokkal együtt. A 10 pontos előnyünk viszont kezdett folyamatosan elfogyni. Nehezményezem, hogy többször is szóltunk az ellenőrnek és a játékvezetőknek is, hogy szabálytalan csapdázások vannak. Elfogadták, bólintottak, hogy igaz. Viszont nem volt következménye, nem figyelmeztették ellenfelünket. A végére pedig a kalózok megfordították a mérkőzést és megnyerték. Nem megérdemelten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A második mérkőzésünk rögtön kezdődött az első után.

Kanizsai Mókusok- ZKTE 97-17

Már elnézve ellenfelünk játékosállományát, érezhető volt, hogy nem mi leszünk az esélyesek. Szép magas, jó alkatú és jó mozgású kislányok. Teljesen megérdemelten nyertek. Az első pillanattól fogva állva hagytak bennünket, vagy a padon ülve. Próbáltuk tartani őket, de ez most így sikerült. Nagyon sok feladatunk van még. Legfőképpen a védekezésben a helyezkedés megtanításában. Valamint biztosabbaknak kell lennünk a labdával.

Hersics Adrienn: - Összességében, az első mérkőzésen látottak alapján pozitív a lányok küzdeni tudása, hozzáállása. Voltak nagyon szép megoldások is a mérkőzések alatt, mint támadásban és védekezésben egyaránt. Ami nagyon biztató. De, hosszú út előtt állunk még.

Czukor Tünde:- Örömmel tölt el, hogy a vírus helyzet ellenére elindult a kenguru bajnokság is és a lányok végre tétmérkőzésen játszhattak. Felemás érzéseim vannak, hiszen az első meccsünk nagyon szoros volt, amit meg is nyerhettünk volna, de sajnos nem így lett. A végére nagyon elfáradtak a lányok, de sok biztató momentuma volt a mérkőzésnek. Nem állunk meg dolgozunk tovább.

2020. november 3. ZKTE 

Következő mérkőzés
TFSE-MTK
TFSE-MTK
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2020. december 2. 18.00

MTK Csarnok

Előző mérkőzés
DVTK
90
::
:
ZTE NKK
57
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Chroméj Hajnalka
#4 Miljana Dzombeta
#8 Dömötör Dorina
#9 Úr Boglárka
#15 Deanna Tuchscherer
#3 Szabó Petra
#12 Szabó Kinga
#14 Horváth Fanni
#10 Mányoky Judit
#11 Horváth Fruzsina
#16 Kulcsár Bianka
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV