Debrecenbe utazunk
2022. február 09.

A 13. fordulóból, a kérésünkre elhalasztott mérkőzést pótol csapatunk ma este 19.45-től Debrecenben. Az elmúlt két hazai összecsapást sikerült megnyernünk, így újra felzárkóztunk a bajnokság élbolyához. 

Szerdai ellenfelünk jelenleg 7/6-os mutatóval a nyolcadik helyet foglalja el a tabellán. Hazai pályán harcos és eredményes játékra képes DEAC ellen nem lesz könnyű feladatunk. Czukor Bence vezetőedzőnk szűkös kerettel utazhat a Civis városba, de a hadrafogható játékosok mindent megtesznek majd az újabb sikerért.

Nehéz hét áll előttünk, hiszen két idegenbeli mérkőzés vár a csapatunkra. Vannak betegeink sérültjeink. Akikkel elutazunk Debrecenbe, azoktól a maximális koncentrációra számítok és szeretnénk minden lehetőséget megragadni, hogy győztesen térhessünk haza –nyilatkozott az esélyekről vezetőedzőnk. 

Két hónap kihagyás után kezdett újra edzeni fiatal játékosunk Horváth Fanni, aki Debrecenben még nem lehet segítségére csapatunknak, de már nagyon várja, hogy újra pályára léphessen. 

 

 

A debreceni együttes holnapjának tájékoztatása szerint a mérkőzést a DEAC Kosárlabda YouTube csatornáján élőben közvetíti.

Hajrá csajok!

2022. február 9. ZTE NKK
 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#0 Kiss Virág
#13 Ács Alexandra
#30 Péterfi Anna
#7 Csalló Jázmin
#11 Kocsárdi Réka
#15 Óházy Julianna
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg