tippmix
Cegléden is harcos játék kell
2019. október 08.

Hétközi fordulóval folytatódik a bajnokság, ahol két olyan csapat találkozik, akik hasonló mutatóval rendelkeznek. Ellenfelünk a Cegléd csapata az első fordulóban hazai pályán nagy különbséggel (92-53) PINKK csapatát, majd a hétvégén a címvédő Sopron otthonában hasonlóan sima vereséget szenvedtek (90-45).  A játékuk egyértelműen az irányítójuk az amerikai Swanier határozza meg, de a mezőnyposztokon- Kobolák, Gorjanácz, Böröndy, és a palánkok alatt is- Higgins, Brezinova,- domináns játékosaik vannak. A csapat spanyol edzője jó kerettel dolgozhat. 

Nekünk a szekszárdi kirándulás nem sikerült jól, hiszen voltunk a meccsben fenn és lenn is. Ugyanez volt jellemző a hazai, Győr elleni meccsünkre is. Csapatkapitányunkat, Horti Dórát kell idéznünk, aki a mérkőzés utáni értékelésében elmondta, hogy a negyedik egyedben váltak igazi csapattá! A mérkőzés utolsó szakaszában tapasztalt lendületre és harcosságra lesz szükség A Cegléd ellen is és akkor egy jó mérkőzést játszhatunk a házigazdával, amiben az újabb siker is benne van. 

A mérkőzés felvezetéseként fiatal irányítónkkal, Kovács Georginával beszélgettünk: 

 

 

A találkozó 18.30-kor kezdődik és a Praksch Péter Árpád, Fodor Attila, Balogh Gyula (Téczely Tamás) bírói hármas dirigálja majd. 

A mérkőzés a sport.mindigo.hu oldalon élőben megtekinthető lesz. 

Hajrá lányok!

2019. október 8. ZTE NKK
 

Következő mérkőzés
PEAC-Pécs
PEAC-Pécs
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. október 27. 18.00

Lauber Dezső Sportcsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
72
::
:
DVTK
84
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Janis Ndiba
Keyona Hayes
Horti Dóra
Jurkó Noémi
Kirby Burkholder
Kovács Georgina
Kuttor Enikő
Preisinger Boglárka
Horváth Fruzsina
Dömötör Dorina
Horváth Fanni
Andjela Delic
Nagy Dóra
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics