Cegléden is harcos játék kell
2019. október 08.

Hétközi fordulóval folytatódik a bajnokság, ahol két olyan csapat találkozik, akik hasonló mutatóval rendelkeznek. Ellenfelünk a Cegléd csapata az első fordulóban hazai pályán nagy különbséggel (92-53) PINKK csapatát, majd a hétvégén a címvédő Sopron otthonában hasonlóan sima vereséget szenvedtek (90-45).  A játékuk egyértelműen az irányítójuk az amerikai Swanier határozza meg, de a mezőnyposztokon- Kobolák, Gorjanácz, Böröndy, és a palánkok alatt is- Higgins, Brezinova,- domináns játékosaik vannak. A csapat spanyol edzője jó kerettel dolgozhat. 

Nekünk a szekszárdi kirándulás nem sikerült jól, hiszen voltunk a meccsben fenn és lenn is. Ugyanez volt jellemző a hazai, Győr elleni meccsünkre is. Csapatkapitányunkat, Horti Dórát kell idéznünk, aki a mérkőzés utáni értékelésében elmondta, hogy a negyedik egyedben váltak igazi csapattá! A mérkőzés utolsó szakaszában tapasztalt lendületre és harcosságra lesz szükség A Cegléd ellen is és akkor egy jó mérkőzést játszhatunk a házigazdával, amiben az újabb siker is benne van. 

A mérkőzés felvezetéseként fiatal irányítónkkal, Kovács Georginával beszélgettünk: 

 

 

A találkozó 18.30-kor kezdődik és a Praksch Péter Árpád, Fodor Attila, Balogh Gyula (Téczely Tamás) bírói hármas dirigálja majd. 

A mérkőzés a sport.mindigo.hu oldalon élőben megtekinthető lesz. 

Hajrá lányok!

2019. október 8. ZTE NKK
 

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#7 Csalló Jázmin
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#10 Horváth Fruzsina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
#11 Kocsárdi Réka
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV